Hledat  

Endy - big boobies

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Endy - big boobies

Příspěvekod warancf » stř 28. led 2026, 10:18

Ahoj,
nezná někdo tuto slečnu:
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detai ... bies-8471/

Nikde jsem nic nenašel a já rád velký kozy a baculky...
warancf

Re: Endy - big boobies

Příspěvekod Tortoise » ned 22. úno 2026, 13:35

Fotky jsou její, i když vhodně nafocené a upravené. Slečna je dost rozměrná a hlavně kulatá, na mě to bylo už moc a vůbec mě nevzrušila. Kypré tvary se mi líbí, ale SBBW je na mě příliš. Povahou byla v pohodě, vcelku příjemná, moc jsme toho nenakecaly.
Tortoise

Příspěvekod Secondaryaccg » pát 6. bře 2026, 23:52

A bolo to aspoň cenovo rozumné, alebo je z tých čo prešli na cenovku 3.000 za hoďku? Mne sa práve BBW sa veľkými prsiami páčia, ale v Brne to moc nie je, len pár babičiek a to zas nevzrušuje mňa.
Secondaryaccg

Příspěvekod Qquido » stř 18. bře 2026, 16:36

Cena by mě taky zajímala.
Qquido

Příspěvekod vladimir iljič » stř 25. bře 2026, 14:18

Slečna chce 2500 Kč za hodinu,domluva perfektní,byt krásný a nově zařízeny,čistý.Slečna je milá,usměvavá a voňavá(všude),má obrovské prsa(říkala č 8,za me to sedí),je opravdu velká,ale mě se takový typy na šukačku líbí,kouř nadprůměr i mrdačka dobrá,slečna je mladá má prý 24 let a tuto práci dělá 4 mesice tak to nešidí(čas ukáže jestli ji to vydrží),fotky jsou mírně upravené,ale nic strasnyho,váš hlídá poctivě,ale když jsem chtěl par minut navíc tak mě rázně utnula.Za mě pokud se vám líbí takové typ dívek tak je to skvělá volba.za poslední dobu ona a perverti XO patří k tomu nejlapsimu co jsem poslední dobou navštívil.
vladimir iljič

Příspěvekod Andrey17 » čtv 26. bře 2026, 11:11

Je opravdu dost velká. Na AM má víc fotek.
https://www.amateri.com/cs/lide/3502476/BiggBoobies
Andrey17

Příspěvekod vladimir iljič » čtv 26. bře 2026, 11:29

Jasně,ale jak se říká,,Každý zboží má svyho kupce”
vladimir iljič

Příspěvekod Sukater » čtv 26. bře 2026, 15:00

To jistě, že ano a zvláště při vyšších cenách nemusí tich kupců být zas tak moc, aby si hezky vydělala, to nikdo nepopírá. Ale vzhledem k tomu, ze má přírodní 8čky, není divu, že je tak velká. Dají se sehnat určitě lepší, pokud norník hledá velké prsa, ideální jsou tak 5tky, postava je sice trochu plnější, ale ne tak velká, jak třeba při 8čkach. Naopak pokud někdo hledá hubenou postavu, doporučují se tapiny s jedničkama, max dvojkama. Lidské telo nefunguje tak, že jsou velké jen prsa a zbytek těla je hubený.
Sukater

Příspěvekod Stojan_jakotyc » čtv 26. bře 2026, 16:01

No nic pro me…
Jsou i stihle zeny s velkymi prsy. Pravda, statisticky to neni tak caste, ale obcas se vyskytnou a o tyto bude asi nejvetsi zajem. Tim nemyslim 8na 50kg slecne. Ale 3-4 :)
Stojan_jakotyc

Příspěvekod Sukater » čtv 26. bře 2026, 16:39

To sice ano, sem tam se nějaká ta hříčka přírody najde, ale většinou se pak zjisti, ze ta krásná velká prsa u hubené slečny nejsou přírodního původu, ale toho umělého, což je sice krásné na pohled, bohužel ne na hraní. Otázka je i ta cenová, taková hříčka přírody bude samozřejmě že oblíbená a oblíbená tapina nebude za prvné levna a za druhé sve ceny dolů nestahne. Doby, kdy ťapky delaly za párek a jeste te nechaly si kousnout, jsou pryc. Jen takový dodatek, pro tebe Stojanjakotyc, všiml jsem si, že rad u tapin se snažíš snížit cenu, v čem tě samozřejmě jako kolega podporuji, jenže se ti to povede většinou jen u tich méně oblíbených tapin, u tich žádanějších cenu dolů nestanes ani kdyby ses na hlavu stavil. A 50kg tapina s přírodními trojkama, čtyrkama, řečeno slovy vestkyne Jolandy, vysoko miris, hodně vysoko. :D To nevím ani jestli je možné při 50kg mít takové přírodní velke dudy. Spíše mozna při 65kg, to by možná ještě šlo. Buďme trochu realisti, 50kg tapina může mít kozy maximálně tak po dědovi, ale i to se nekomu líbí. Každé zboží ma svého kupce, jak bylo napsáno výše.
Sukater

Zpět na Dotazy na dívky