Komunikace v pohodě,je to Asiatka a sídlí na Antoninské, poslala o foto ale mám obavy,že to bude ojeb
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jicha01 píše:"Mám krásné tělo které tě přivede do extáze.. Napiš pokud chceš vědět více.. Nabízím klasiku, mazlení, masáže, orálek, líbání, a extra službičky orál bez. Po domluvě a dle sympatií..Zaručujeme diskrétnost a čistotu. Foto – 100% originál!!NĚDĚLAM ANAL, ESKORT ANI SEXCHAT" . V inzerátu 160cm/ 46kg
Domluva přes WhatsApp v pořádku, dokonce asi trochu rozumí česky. Poslala fotku (jednorázovou) - Domluva na druhý den 9 hodin, v 8 vyžaduji potvrzení ...a nic.
V 9:10 zpráva, že OK. Upřesnění na 9:40, byt ve třetím patře na Antonínské. Otevírá paní o minimálně 20 let a 20kg jinde. Byla milá, mluví použitelně anglicky, ale já chtěl štíhlou drobnou. Otočka s vysvětlením, že by neměla uvádět klamné parametry.
Co dodat.
Uživatelé procházející toto fórum: rocoboko, tojejedno a 14 návštevníků