Hledat  

Brno Milfky 50+

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Brno Milfky 50+

Příspěvekod herman » pon 10. srp 2026, 17:30

Pavel01 píše:Nazdar,
taky mám rád milfky, vyzkoušel jsem jich několik, dobrá je třeba Adéla 721654041 v Líšni.
Z těch již neaktivních rád vzpomínám na Míšu Eden (Běhounská, Tererova, Kotěrova).
Vždycky měla na sobě průsvitnou košilku, pod kterou jsem jí osahával velká prsa, jinak byla nahá. Potom se plížila po čtyřech jako kočka a jakoby nechtěně zavadila několikrát prsy o penis a masírovala jej jimi. Když se na mě naklonila, olízal jsem celá její voňavá ňadra. Taky měla ráda pomalé hluboké kouření, uměla to jazykem, přitom jakoby náhodou masírovala rukou análek. Potom jsem jí přikázal: Ukaž mě piču! Roztáhla nohy, nechala se lízat, roztahovat ty krásné velké pysky, zasouvat prsty hluboko dovnitř. Když jsem jí pak zasunul penis do pochvy, šeptala: Vymrdej mě tu piču! Mrdej! Vždycky jsem jí to udělal, hrál jsem si s ní, oddaloval její orgasmus. Dělal jsem jí to zezadu a hrál si s jejím poštěváčkem, tvrdého šulina měla hluboko uvnitř. Taky jsem jí dělával footfetish, armpit licking, asslicking. Nakonec jsem se jí vždy vystříkal na prsa, prsty přitom v její pochvě.

Ach jo to zas budou recenze! Zas to asi budu muset smazat.

Míša z Běhounské- Dana . Žije ještě? Naposled jsme za ní byl na Provazníkové.
herman

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky