Hledat  

Strikajicizrzka

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Strikajicizrzka

Příspěvekod adamek90 » čtv 27. srp 2026, 9:00

Ahoj,

Nejake recenze na

https://www.amateri.com/cs/lide/3305505/Strikajicizrzka

Ahoj.
Nabízím sex s, anál s, orál bez. Hodina - klasika 2k, s análem 3k.
2 hodiny - 5k.
Celá noc 10k.
Prostory nemám.
Pokud budes mit zajem posli mi civil fotku a zavolej na 778043654 a na zbytku se domluvíme :)
adamek90

Re: Strikajicizrzka

Příspěvekod Thorin » sob 29. srp 2026, 20:21

Zdarec borci to ji opravdu nikdo nezná a nebyl u ní?
Thorin

Příspěvekod syd67 » sob 29. srp 2026, 22:51

Neznám ji, ale měsíc zpátky jsem ji prubnul. Sex nevyhledávám, takže došlo jen na orál. Ten byl poctivej, 30 minut jela jak pila a v několika pozicích. Holka na pohodu, takový vesnický typ. Žádné hvězdné manýry nezaznamenány. Konec hlášení :).
syd67

Příspěvekod Thorin » stř 2. zář 2026, 21:40

Moje zkušenost s tapinou, špatná?!! Dvakrát mně napálila.!Psal jsem ji na amaterech jo že není problém se domluvit a tak,má tam číslo tak jsem ji zavolal jo že 14h domluva,ok tak ať ji zavolal půl hoďky dopředu kde ji vyzvednu,tak volám a nic!!??,nebere mi to,píšu SMS taky nic!!??no dobře tak se mi pak ozvala že jí nebylo dobře? no ,Tak za dva dny jsem to zkusil zase, volám ji domluva ok že už je ji líp a tak,tak jsme se domluvily na schůzce ok ,v 16:30 domluva až zavolám kde ji vyzvednu protože nemá prostory tak buď v autě nebo v přírodě,a pak se domluvíme,já blbec ještě jsem sehnal azyl na 2 hod,tak ji volám sjednaný čas no ona mi zase nebere!!??,tak volám za chvíli zase nic, píšu SMS taky nic!??!Hrozná tapina,povaha a jednání děsný,zralý tak na facku!!No jo ale byl jsem hodně nasranej!! Už byl tedy v Brně a co teď nadrženej,plnej pytel,potřeboval jsem upustit páru moc.
Thorin

Zpět na Dotazy na dívky