Hledat  

Sabina 608 767 302

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Sabina 608 767 302

Příspěvekod esuba » čtv 4. lis 2010, 10:17

Ahoj, jsem nová slečna Sabina a ráda Tě přivítám v mém luxusním bytečku s vířivou vanou, kde Ti nabídnu K, O, autoerotiku, masáž - to vše s ochranou!

Našel jsem jí na sexprivatu... nemá uvedenou cenu nic.... podle fotek (pokud jsou její) vypadá obstojně... Otázka je jasná byl u ní nějaký rytíř, který ji vyskoušel? :wink:
její profil: http://www.sexprivat.cz/clovek_detail.p ... =&paging=3

Díky za odpověd
Esuba
Přílohy
6.jpg
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Re: Sabina 608 767 302

Příspěvekod Rafael » čtv 4. lis 2010, 12:32

esuba píše:Ahoj, jsem nová slečna Sabina a ráda Tě přivítám v mém luxusním bytečku s vířivou vanou, kde Ti nabídnu K, O, autoerotiku, masáž - to vše s ochranou!

Našel jsem jí na sexprivatu... nemá uvedenou cenu nic.... podle fotek (pokud jsou její) vypadá obstojně... Otázka je jasná byl u ní nějaký rytíř, který ji vyskoušel? :wink:
její profil: http://www.sexprivat.cz/clovek_detail.p ... =&paging=3
Díky za odpověd
Esuba

Esuba
privát na Sedláčkové, sídliště Líšeň.
Slečna je takových plnějších tvarů, vzhled uchazející, ale když mi řekla o cenách 1000 / 1500 a příplatcích za všechno možná, zdvořile jsem odmítl a raději šel jinam.
Už odtud odešly další dívky, taky neměly klienty.
Rafael

Příspěvekod esuba » čtv 4. lis 2010, 14:01

Rafaely díky za odpověd.... je to škoda s tou cenou protože jsem se za ní chtěl brzo stavit.... ale za 1500kč na hodinu to asi ne...I když prcinu má(podle fotek) hezkou.........
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod Rafael » čtv 4. lis 2010, 14:53

esuba píše:Rafaely díky za odpověd.... je to škoda s tou cenou protože jsem se za ní chtěl brzo stavit.... ale za 1500kč na hodinu to asi ne...I když prcinu má(podle fotek) hezkou.........

Má dost velký zadek, ale někomu se to možná líbí, :shock:
celkově je taková těstovitá,
ale škaredá v obličeji není,
ale ceny a příplatky špatné, navíc asi žádný vysoký pronájem v obyčejném sídlištním bytě.. asi pasák je náročnej.
Holky mají stejný telefon - všechny, spolu je tam Sandra.
Rafael

Zpět na Dotazy na dívky