|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
petr1308 píše:Ahoj!Najde se někdo kontakt na nějaká na privátech nebo kurvičky, která chce vydělat napiš jase ti ozvu
.
Znojmě a Brna.
petr1308 píše:Dobrý den, rád bych se představil. Jmenuji se Petr, miluji sex. Kdo my chtěla nabídnout orálek bez ochrany, Análek, 69, lesbi-show,kterou si opravdově užijí, klasické milování se zakončením kam jen si budeš přát…
petr1308 píše:verze : stř 9. úno 2011, 12:09
Ahoj vsem opustenym a zanedbavanym zenam nabizim vam vse co od sexu ocekavate a co vam chybi. Neznost tvrdy sex oralek analek skratka vse co si jen vyberete. Diskretnost a cistota zarucena. Ozvete se na muj meil zanechte tel cislo a ja vas ¨budu kontaktovat. Tesim se na vas. MOST A OKOLI.Bez financnich naroku nejlepsi odmenou je preci krasny sex.
petr1308 píše:Ahoj vsem opustenym a zanedbavanym zenam nabizim vam vse co od sexu ocekavate a co vam chybi. Neznost tvrdy sex oralek analek skratka vse co si jen vyberete. Diskretnost a cistota zarucena. Ozvete se na muj meil zanechte tel cislo a ja vas ¨budu kontaktovat. Tesim se na vas..Bez financnich naroku nejlepsi odmenou je preci krasny sex.
petr1308 píše:Hledám hezkou štíhlou milenku ,18-42let,na pravidelné schůzky. Mojí podmínkou je,že ti vždy štědře zaplatím, jelikož je to pro mě vzrušující. Nemám problém seznamovat se a jsem aktivní, sympatický sportovec, ale takhle je to pro mě zajímavější. Diskrétně! Pošli foto, nereaguji na profi fotky a profesionálky. Ahoj, P.
sledy upravil petr1308 dne úte 15. úno 2011, 8:36, celkově upraveno 7
Uživatelé procházející toto fórum: Martin02181 a 17 návštevníků