Může někdo hodit info k této slečně?
http://www.seznamka69.cz/inzerat/zuzanka-brno/65716/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kure píše: .... Mám negativní zkušenost .... po té slečně jakoby se slehla zem... .
Kure píše: ... Poté jsme se spolu ještě jednou sešli, pouze u kafe,abych si s ní
ujasnil určité " dohody ". Bohužel ani poté, co jsme si domluvili, neklaplo, a byla už nadále a je samozřejmě
bez kontaktu. Škoda, mám rád upřímnost .... Doufám, že se jí narodí zdravé dítě a že ho vychová k
větší upřímnosti a bez podrazáckých sklonů.
Pokud Zuzko čteš třeba někdy toto forum, věř, že je Ti vše odpuštěno. I já jsem byl v životě párkrát v
krizi....
n1501 píše:Kure píše: ... Poté jsme se spolu ještě jednou sešli, pouze u kafe,abych si s ní
ujasnil určité " dohody ". Bohužel ani poté, co jsme si domluvili, neklaplo, a byla už nadále a je samozřejmě
bez kontaktu. Škoda, mám rád upřímnost .... Doufám, že se jí narodí zdravé dítě a že ho vychová k
větší upřímnosti a bez podrazáckých sklonů.
Pokud Zuzko čteš třeba někdy toto forum, věř, že je Ti vše odpuštěno. I já jsem byl v životě párkrát v
krizi....
Kure, asi seš dost naivní.
Mezi ťapinami obvykle žádné dohody moc neplatí, v krizi jsou skoro všechny. A žádná za to nemůže
Kure píše: O čem však pochybuji
je, že jsou všechny ve finanční krizi. Řekl bych, že jich je spousta v pěkným balíku. Ten výdělek jim ovšem
nezávidím....
n1501 píše:Kure píše: O čem však pochybuji
je, že jsou všechny ve finanční krizi. Řekl bych, že jich je spousta v pěkným balíku. Ten výdělek jim ovšem
nezávidím....
jo, to je recht, ale hodně z nich neumí s financemi hospodařit,
tedy rozfofrují je za blbiny, v tom lepším případě, v tom horším za chlast a fet.
Uživatelé procházející toto fórum: Mára 83, Obrklatic, Tiredofloneliness a 10 návštevníků