Je to vysoká štíhlá holka cca 25 let, toho času pracující na ul. Křížová. Foto odpovídá, má krásný vlasy, i postavu, jak říká běhá s pejskem. Obličej má kulatý a milý.Ve dveřích se na mě usmívala, takže navodila hnedka dobrou náladu. Kvartýr nebudu popisovat, zrovna tam byl šrumec, tak to chvíli trvalo než jsme se ubytovali a vykoupali, ale holky to mají dobře sladěné, tak jsem se s nikým nesrazil.
No a šlo se na věc. Vrhla se na mě s takovou energií, že jsem se až lekl, napřed kouřila, lízala koule, pusinkovala, sama si vyskočila na koníčka, potom zezadu,zepředu, z boku, seshora, zezdola, teda všechny polohy které snad existují.A více jak hodinka uběhla jako voda.
Sama mi řekla, že vystřídala více privátů, má i jinou práci, stále to nedělá, protože je to zátěž na psychiku. Vzhledem k její povaze bych jí i věřil.
Cenotvorba na ul.Křížová je velmi dobrá, všechna děvčata tam mají 1200 kč za hoďku a všechna odváděla nadstandardní výkon.
Mám jednu výtku k majiteli a to, že tam na každém kroku ukazuje, že je to třída B, hlavně na těch ručnících o velikosti kapesníku a vnitřního vybavení. Naštěstí tyto holky béčka nejsou.