Hledat  

exotická Aneta

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

exotická Aneta

Příspěvekod esuba » stř 15. srp 2012, 22:22

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... =100&S=137

ahoj panove po delší odmlce se hlasím.. mate nekdo nejaké info pls?
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Re: exotická Aneta

Příspěvekod sexprivat » stř 15. srp 2012, 22:28

Skareda kozy ji spadnou jak sunda podprsenku a ma tlusty nohy. Na takovou chces vlezt? Borci nelezte na kazdou raketu pak je to tady samej zbus a zadny pekny pichani
sexprivat

Příspěvekod esuba » čtv 16. srp 2012, 16:05

sexprivate ano chci. mohl bys mi říct jaký je ten privátek?a jaký má ona přístup, je to diskrétní místo nebo ne?
díky
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod sexprivat » čtv 16. srp 2012, 21:40

Myslim ze to bylo nekde v centru ale uz to je nakej ten patek tak ti uz presne nepovim. Zavolej a uvidis
sexprivat

Příspěvekod Velkaokurka » úte 21. srp 2012, 10:50

esuba píše:sexprivate ano chci. mohl bys mi říct jaký je ten privátek?a jaký má ona přístup, je to diskrétní místo nebo ne?
díky

Emailová adresa ukazuje na noční klub Paris. Je to na Šefanikové blízko lužánek. Diskrétní to není.
Velkaokurka

Příspěvekod esuba » ned 9. pro 2012, 12:48

Velkaokurka píše:
esuba píše:sexprivate ano chci. mohl bys mi říct jaký je ten privátek?a jaký má ona přístup, je to diskrétní místo nebo ne?
díky

Emailová adresa ukazuje na noční klub Paris. Je to na Šefanikové blízko lužánek. Diskrétní to není.

Jo ale má i privát přez den, pravděpodoně to též patří k Parisu, ale mohlo by to tam být diskrétnější.. Ale kdo ví
esuba

Příspěvekod aceri » ned 9. pro 2012, 14:01

Založil jsem duplicitní téma tady: viewtopic.php?f=4&t=3296

Ale to je tvoje chyba, máš dávat k jménu i telefon... :idea:
aceri

Příspěvekod esuba » čtv 20. pro 2012, 22:41

Aceri nereš co je čí chyba. Moje téma když si zakladal to svoje bylo zhruba 3-4 řádky pod tím tvojím. Tudíž když si založil jak říkáš to duplicitní forum (což je moje vina) tak pokud by ses koukl ten kousek dolu tak bys vydel napis exoticka aneta podle ktereho by te to mohlo trknout. Ale nechci zabehnout do nejakych hadek ci podobnych hlouposti co foru rozhodne neprospeji.Tudiíž se te ptam Aceri, byl jsi u ní.? Mě porad docela zajima ani nevím proč.-..
esuba

Příspěvekod aceri » pát 21. pro 2012, 18:33

esuba píše:Aceri nereš co je čí chyba. Moje téma když si zakladal to svoje bylo zhruba 3-4 řádky pod tím tvojím. Tudíž když si založil jak říkáš to duplicitní forum (což je moje vina) tak pokud by ses koukl ten kousek dolu tak bys vydel napis exoticka aneta podle ktereho by te to mohlo trknout. Ale nechci zabehnout do nejakych hadek ci podobnych hlouposti co foru rozhodne neprospeji.Tudiíž se te ptam Aceri, byl jsi u ní.? Mě porad docela zajima ani nevím proč.-..

Jen jsem na to upozornil, když nenajdu holku podle čísla tak automaticky předpokládám, že tady není.

Fotky s obličejem mě moc nezaujaly, takže nehodlám vyzkoušet.
aceri

Zpět na Dotazy na dívky