Hledat  

Dianka - Bella - 608 832 081

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Dianka - Bella - 608 832 081

Příspěvekod acx » pon 25. úno 2013, 22:01

milan.milan píše:...ale peníze vydělají.

hmmm,
pokud jsi zoufalec pouze závislý na příjmu od podílu za služby, tak já na tyto peníze nemám žaludek a nikdo v mém okolí. A už vůbec, vůbec bych si nedovoli nehodnotit ostatní. :idea:
acx

Příspěvekod Vikina » úte 26. úno 2013, 1:22

gogo123 píše:
Vikina píše:Zdravím pánové,
možná mě z tohoto fóra vyštípete, ale nedalo mi to sem nenapsat. Já dnes přišla na náš privátek, přes víkend se tu ladila koupelka (kdo tu byl ví, že nám tu trochu zlobila nová dlažba), přišla jsem, říkala jsem si, že Diana ještě spí a ani jsem za ní do pokojíku nešla... ani ve snu by mne ale nenapadlo, že srabsky uteče a nenechá tady ani vzkaz,ani blbý sorry, prostě nic, byla tu fakt jen na otočku a opět se vrátila do Belly (Ale když byla tu, to plivala na bellu i toho jejich šéfa o 106, ale je to její vizitka...). Jen nechápu, proč si tak pracně převážela všechny věcičky, a dělala jaká je to kamoška, ještě tu neměla všechny věci, a měla zákazníka a snažila jsem se jí pomoct a půjčit něco pěknýho na sebe, ale teď koukám,že si toho ani nevážila... Taky jsem si četla různý recenze na její osobu,ale kašlala sem na to, chtěla sem si udělat vlastní obrázek, nyní už ho mám, bohužel, ne moc pozitivní a dost věcí na ni sedí, ale že se takto vypaří... klobouk dolů Diano, pokud toto čteš. Čau V.

Viki tys to nepochopila :?: Diana u vás musela držet cenu 1300, což se jí nelíbilo, tak chtěla zpět na příznivých 1200 :lol: :lol:

V tom případě jsem nechápavá, vždyť vše věděla, tak měla rovnou říct, že nemá zájem...a ne hrát takový divadýlko :(
Vikina
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod milan.milan » pát 1. bře 2013, 20:35

acx píše:
milan.milan píše:...ale peníze vydělají.

hmmm,
pokud jsi zoufalec pouze závislý na příjmu od podílu za služby, tak já na tyto peníze nemám žaludek a nikdo v mém okolí. A už vůbec, vůbec bych si nedovoli nehodnotit ostatní. :idea:

Hošani, už mě netrapte s takovíma sračkama. Mě živí úplně neco jinýho (privátek je jen věc kterou jsem chtěl mít...) a každý kdo umí peníze vyděkat ví, že všechny prachy smrdí úplně stejně. Navíc můžu s klidným srdcem říčt, že u mě se mají holky jako v bavlnce. Je to jen práce s lidmi, kdo to umí, nená problém... A k ceně? Chci se zastat všech ťapin, které berou více než je pro někoho rozumná cena. Uvědomte si co dělají. Kdo to zná zevnitř, ví jaká je to objěť. Je to nabídka a poptávka. Někdo jezdí ve Škodovce, někdo v BMW. V obojím dojedete všude. A pokud chce někdo prodat Škodu za cenu BMW tak ji prostě nedám a neřeším to....
Vše dodré a šťastnou ruku při výběru ťapin... :wink:
milan.milan
Majitel privátu
Majitel privátu

Příspěvekod vulcan » sob 2. bře 2013, 15:10

Milane,
cos napsal, je opravdu hodně nezajímavé čtení.., fádní. :evil:
Podobných legend jsem už od pastevců slyšel tak 5 nebo 6. Vzácně se v hlavních rysech shodují. Všichni kluci pastevečtí se ohánějí tím, že je ten privát neživí, že vlastně jsou úspěšní živnostníci, že maj dost šlupek ….. a že vlastně už od dětských let bylo jejich snem být kosmonautem a vedle toho si založit privát s nadějnými nymfami. Něco jako neziskový sektor. :wink:

A vlastně ten privát ti kluci ani moc nesledujou, jen se občas zajdou kouknout, jestli jím funguje sanitární zařízení nebo není ucpaná vana. Aby holky byly jako v bavlnce. :roll:
A pak jen tak mimochodem vyjeví svůj obdiv k těm holkám, co musejí mít vysoké ceny. Samozřejmě, pokud bys chtěl opak, tak Ti pro sebe zbude málo. :idea:
A ještě oblíbené srovnání - lepšího a horšího auta. A Ty samozřejmě máš v tom svém klubu ty nejlepší autíčka. A kvalita se musí zaplatit, že ?
Milan píše: Je to jen práce s lidmi, kdo to umí, nená problém...

:oops: Jasně vlastně jsi takový sociální terapeut a zároveň filantrop. Ukápla mně slza, když jsem si četl tvoji legendu.
Milan píše: Uvědomte si co dělají. Kdo to zná zevnitř, ví jaká je to objěť.

Ano, je to oběť hlavně od Tebe, vlastně jsi nesmírně obětavý člověk, to nepochybuju. Asi bychom Tě neměli trápit „sračkami“, jak píšeš a nechat klid na práci, jak se říkalo za minulého režimu.

Máš ale smůlu v jednom.
Stále více se objevují samostatné a docela schopné dívky, které jsou schopny se obejít bez pasáka. A tím pádem nemusejí nic odvádět a mají daleko lepší , příjemnější cenu. Pokud se koukáš kolem sebe, tak vidíš, že většina chlapů nemá chuť přeplácet tyto služby. To už zkrátka neokecáš.
Jistě to se pastevcům nelíbí, občas takové samostatné holky mají problémy, sprosté recenze (šukaj bez gumy nebo mají ty nejhorší nemoci), výhrůžky.. ale tento trend nezastavíte.
Amatérky, studentky, maminky – singles.., holky, co si chtějí jen tak občas přivydělat.. atd.. – výběr je stále větší, a většinou se u nich nestopuje čas, neslyšíš tam fráze jako „..za příplatek“ nebo „jsem v práci od“…
Snad trochu naději oproti konkurenci mají pasáci, kteří spíše jsou nenápadní, v pozadí, neobtěžují, a nefilozofují na S4Y ..…
vulcan

Příspěvekod milan.milan » pon 4. bře 2013, 14:59

vulcan píše:Milane,
cos napsal, je opravdu hodně nezajímavé čtení.., fádní. :evil:
Podobných legend jsem už od pastevců slyšel tak 5 nebo 6. Vzácně se v hlavních rysech shodují. Všichni kluci pastevečtí se ohánějí tím, že je ten privát neživí, že vlastně jsou úspěšní živnostníci, že maj dost šlupek ….. a že vlastně už od dětských let bylo jejich snem být kosmonautem a vedle toho si založit privát s nadějnými nymfami. Něco jako neziskový sektor. :wink:

A vlastně ten privát ti kluci ani moc nesledujou, jen se občas zajdou kouknout, jestli jím funguje sanitární zařízení nebo není ucpaná vana. Aby holky byly jako v bavlnce. :roll:
A pak jen tak mimochodem vyjeví svůj obdiv k těm holkám, co musejí mít vysoké ceny. Samozřejmě, pokud bys chtěl opak, tak Ti pro sebe zbude málo. :idea:
A ještě oblíbené srovnání - lepšího a horšího auta. A Ty samozřejmě máš v tom svém klubu ty nejlepší autíčka. A kvalita se musí zaplatit, že ?
Milan píše: Je to jen práce s lidmi, kdo to umí, nená problém...

:oops: Jasně vlastně jsi takový sociální terapeut a zároveň filantrop. Ukápla mně slza, když jsem si četl tvoji legendu.
Milan píše: Uvědomte si co dělají. Kdo to zná zevnitř, ví jaká je to objěť.

Ano, je to oběť hlavně od Tebe, vlastně jsi nesmírně obětavý člověk, to nepochybuju. Asi bychom Tě neměli trápit „sračkami“, jak píšeš a nechat klid na práci, jak se říkalo za minulého režimu.

Máš ale smůlu v jednom.
Stále více se objevují samostatné a docela schopné dívky, které jsou schopny se obejít bez pasáka. A tím pádem nemusejí nic odvádět a mají daleko lepší , příjemnější cenu. Pokud se koukáš kolem sebe, tak vidíš, že většina chlapů nemá chuť přeplácet tyto služby. To už zkrátka neokecáš.
Jistě to se pastevcům nelíbí, občas takové samostatné holky mají problémy, sprosté recenze (šukaj bez gumy nebo mají ty nejhorší nemoci), výhrůžky.. ale tento trend nezastavíte.
Amatérky, studentky, maminky – singles.., holky, co si chtějí jen tak občas přivydělat.. atd.. – výběr je stále větší, a většinou se u nich nestopuje čas, neslyšíš tam fráze jako „..za příplatek“ nebo „jsem v práci od“…
Snad trochu naději oproti konkurenci mají pasáci, kteří spíše jsou nenápadní, v pozadí, neobtěžují, a nefilozofují na S4Y ..…

...další odborník přez všechno...
milan.milan
Majitel privátu
Majitel privátu

Příspěvekod gogo123 » pon 4. bře 2013, 22:17

milan.milan píše:...další odborník přez všechno...

Milane,
to se čte blbě ...zvláště, když je to pravda. :evil:

Vulcane,
palec nahoru, fakt si to dobře napsal :wink:

Nezaložíme tady vlákno "Nejlepší hlody pasáků " ....minimálně by to nemělo zapadnout v zapomnění 8)
veni vidi vici
gogo123

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky