Goldladies. Máte někdo zkušenosti?
http://www.goldladies.cz/show/girl/71/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
pataq píše:Goldladies. Máte někdo zkušenosti?
http://www.goldladies.cz/show/girl/71/
jerkeer píše:že ona z toho nikdy nic nemá, že to dělá jen pro peníze. Tomu tedy odpovídá i ten přístup...
pedroza píše:jerkeer píše:že ona z toho nikdy nic nemá, že to dělá jen pro peníze. Tomu tedy odpovídá i ten přístup...
Tak to mě pobavilo, že to dělá jen pro peníze. By mě zajímalo, která to dělá jen pro zábavu.
... ale s tou cenovou politikou GL se sakra budu rozmýšlet, chci s ní zkusit dvě extra služby, takže 2500/h už je docela dost, taky by mohly holky vymyslet něco jako All inclusive
vulcan píše:pedroza píše:jerkeer píše:že ona z toho nikdy nic nemá, že to dělá jen pro peníze. Tomu tedy odpovídá i ten přístup...
Tak to mě pobavilo, že to dělá jen pro peníze. By mě zajímalo, která to dělá jen pro zábavu.
... ale s tou cenovou politikou GL se sakra budu rozmýšlet, chci s ní zkusit dvě extra služby, takže 2500/h už je docela dost, taky by mohly holky vymyslet něco jako All inclusive
pedroza,
myslím, žes tu myšlenku trochu významově posunul.![]()
jeeker psal, že ten její špatný přístup se odvíjí, od toho, že to dělá jen pro prachy.
to, že to dívky dělají kvůli výdělku není nic zvláštního, je to pochopitelné,![]()
ale jen ty rozumnější dívky, řekněme i inteligentnější, k té spartakiádě přidají i nějaký ten lepší přístup, umělecký dojem..,- zcela logicky se jim to vyplatí, protože se pak norníci více vracejí. Takže i ekonomicky z toho profitují.
Cenová politika GL je špatná podle mne hlavně v tom, že je vysoko nastavená základní cena (za K, O), kde by místo 1500 lépe odpovídala v nynější době 1200 a pak třeba příplatky za extras, nechť si každý vybere. Lepší a tím pádem oblíbenější, navštěvovanější priváty to tak mají. Hlavně tedy v Praze nebo i tady, v jiných městech třeba i níž.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků