Tak jsem to vyzkousel za vas, fura prispevku, dotazu, nejasnosti, nikdo se k akci nemel.
Pokud chcete vedet, jak vypada, tak
http://www.goldladies.cz/show/girl/84/ - fotky originalni, akorat nafoceny nesikovne. Ve skutecnosti je jeste peknejsi. Musim rict, ze za skoro 20 let nornicke "kariery" patri Mia k tem nejhezcim, jake jsem kdy mel za penize. Postava dokonala, chodi do fitka x-krat tydne, vsechno pevny, napriklad na brichu pri zatnuti jasne vyrysovane svaly. V obliceji se mi taky moc libi (tohle je jiste ciste subjektivni), nepotrebuje nanosy pudru a ostatniho bordelu, aby se chlapovi libila, proste prirozene krasna holka, skoro 170 cm vysoka, udavana vaha urcite sedi.
Komunikace uplne v pohode, vtipkovala, zadne zadrhely, vzal jsem pulhodinu za 1000 Kc, sprcha a slo se na akci. Tady se objevila prvni negativa:
"Libas se?" - "Jo. Za priplatek." No nic, jdu dal.
"Lizat Te muzu?" - "Jo. Za priplatek." Me nadseni zacalo pomalu opadat z vysin do normalu, ona sama se tomu smala, ze je takova ku*va

Takze mi ho postavila, nasadila kondom a posadila se na me. Pripadalo mi to, jako bych sel do kina a prisel v pulce filmu, kde zrovna jedni strileli na druhy a ja nevedel, komu fandit :O
Polohy menila ochotne, vlastni sex byl dobrej, ale zadnej nadprumer, solidne odvedena prace. Po "konikovi" jsme sli do "zezadu", pak "misionar" nebo jak se to jmenuje, nakonec si to delala sama a ja taky, kropeni na prsa (velice dobre zpracovany silikony velikosti 3, perfektne k ni sedi, zadny nepodarky nebo prifouknuty 4-5 balony) na zaver akce.
Summary: krasna zenska, v zakladu dostanete neco jako Fabii v prodejni akci s motorem 1.2 s primym vstrikovanim, turbo, ABS/EPS, tonovana skla a spojlery s klimatizaci, vse za priplatek :/ Akce jako jo, ale treba nasazeni Misy z Belly, to je uplne jina jizda. Vhodne pro ty, co chteji mit v posteli (aspon jednou

krasnou zenskou, ale divocinu ci uprimny zajem o eroticno necekaji.
P.S. Na chodbe jsem videl dalsi kolegyne, sly (bylo po desate rano) zabalene do osusek posnidat cigo a kavicku. Vypadaly vsechny velice nevabne