bruno03 píše:Vole jsem myslel ze ty myslis jen vystrik.Jasne 1hod 1500,- 2hod 3000,- 30min maji za 1000,- coz mas jen zaklad ostatni veci si priplatis.To kazda tapka si rekne co kolik
ty jsi tu úplně nový a asi nevíš, že my se tu neoslovujeme vole.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
bruno03 píše:Vole jsem myslel ze ty myslis jen vystrik.Jasne 1hod 1500,- 2hod 3000,- 30min maji za 1000,- coz mas jen zaklad ostatni veci si priplatis.To kazda tapka si rekne co kolik
ondrejhadek píše:Zdravím norníci, byl sem u Layly a doufám, že se brzy vrátí. Byla to jen půl hodka, ale nezapomenutelná. Je to kočka jakou sem neviděl. milá byla, i přes to, že jsem přišel v neděli večer. Udělala mě tak rychle, že sem ji ho ani nestačil vytáhnout z pusydokonalý tělo! maximální luxus. Soho je podle mě jednička. byl jsem i v klubu a ostatní slečny jsou taky přitažlivé, ale na Laylu nemají. bez urážky, je to prostě jiná liga.
aila píše:Ahoj, a líbá se a nedá se třeba domluvit jen O bez? Layla je přesně muj typ, ale recenze a cena mě dost odpuzují
aila píše:Asi se na to vysrat.....boužel
mihal píše:aila píše:Asi se na to vysrat.....boužel
Ne asi ale 100pro. Jestli ještě k tomu jak vypadá podává takovej výkon musí to být něco ale opravdu strašného. Já opravdu nechápu jak se může někomu líbit. Nechci bejt hnusnej ale když chce za sex těžký prachy... oči má černý jak žralok a vůbec..... celkově hodně slabé.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků