Marta 30/172/80/4
Nedá mi to, abych se nepodělil o mimořádný zážitek...
Fotky jsou naprosto její, Marta je třicetiletá holka plná života, vášnivá a ochotná. Teď navíc pěkně opálená, a to bez pruhů od bikin. Už když jsem ji požádal aby se oblékla podle mého, vzala si k černému kombiné i černé síťované punčošky; asi už tušila, že se zpočátku zaměřím na její pěkné nožky. Líbali jsme se, já ji pomalu svlékal a skutečně hned jsem si všímal těch nožek v punčoškách. Ačkoli jsem to neřekl do telefonu, měla je pečlivě upravené, udržované a k mému překvapení hned věděla jak mi ho stisknout mezi šlapky a honit. I když jsem je pak vzal do rukou a hladil po celé délce, dráždila mi ho rukama dál.
Pak jsem ji svlékl úplně, hrál si s jejími poctivými čtverkami (a to by vydržela klidně celý den, jak je jí to příjemné), dostal se na chlupatinku která je pěkně sevřená a dobře se líže. Přitom mě celkem silně tiskla stehny k sobě - ale nebylo to vůbec nepříjemné, naopak mírné přidušení zvyšovalo moje vzrušení!
Začali jsme dovádět jako blázni.
Šla na orál a kouřila jak divá. Bez přemlouvání vcucla do pusy i koule, jedno po druhém a pak obě najednou! Měnila polohy - je ohebná a pružná, jak bych do ní zprvu neřekl. Líbali jsme se, hladili, lízali si tváře jako psi a já poznal, že umí skoro všechno co já. Naučil jsem ji tedy ten zbytek, třebas vývrtku do ucha; nechala si všechno líbit, vyhověla ve všem. Jen mi pak sdělila, že ji to neskutečně šimrá...
Zkrátka a dobře, divočina! Dle mého, zatím zdaleka nejlepší holka na privátech, která se pečlivě udržuje (má nalakované i nehtíky na nohou), cvičí a je maximálně vstřícná. Má zdravé bílé zoubky a pořád se usmívá. Pro úplnost (to aby mi někdo nevytýkal, že zas jenom chválím!), její bříško je trochu povolené, což po dětech už tak bývá - leč to se snadno přehlédne, vůči tomu ostatnímu. Dokonce mi pak řekla, že jsem ten den už její sedmý (klient), aniž by to však bylo na ni znát; tak byla stále svěží a pohodová, samozřejmě i čistá. Ještě mi utírala pot z čela. Dávám prostě samé jedničky.
"Škoda, že se nechci ženit," uklouzlo mi na závěr.
"A já zas nechci vdávat," odtušila.
"I v tom si rozumíme."
Jen mi opět nenadávejte, pokud je váš typ drobná, hubená bloncka s jedničkama - to asi spokojeni nebudete, tak.
Privát samotný sídlí v Líšni nedaleko zámečku, nenápadný řadový barák. Uvnitř vše jako nové, po rekonstrukci, pokoje, nábytek i koupelna září čistotou. Je tam ještě s Nikitou, ta je víc perverzní, jestli ji znáte. Byla vedle v pokoji, taky ´pracovně´ a celou dobu se chichotala (asi ji tam lechtal...). Zahlédl jsem rovněž Janu z Úvozu, takže výběr je širší.
Je to první holka u níž zvažuji opakování, rovněž jsem jí navrhl účast na gang-bangu, připravovaném na září v Brně.
A ještě bomba na závěr: Marta má t.č. letní slevu, nevím přesně do kdy, já platil za celou hodinu jen 800,- no ukažte mi něco lepšího !!!
02133402507.jpg
10770484.jpg
10762489.jpg