Hledat  

Nenasytné kurvičky

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nenasytné kurvičky

Příspěvekod smajdalfcz » pát 6. pro 2013, 15:12

Zdar borci, hele toto je můj první příspěvek, tak se omlouvám zda je to špatně.
Zajímala by mne pravost tohoto inzerátu.
http://www.seznamka69.cz/inzerat/nenasy ... cky/39486/
Vypada zda někdo volal či někdo zná to telefonní číslo a ví se, že je to fejk.

Diky za radu
smajdalfcz

Re: Nenasytné kurvičky

Příspěvekod jarjaroslav » pát 6. pro 2013, 16:09

„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod turistabrno » pát 6. pro 2013, 16:37

Fotky si jinak můžeš ověřit sám. Buď jsou na to služby nebo přímo na google obrázcích vyhledáš fotku podle URL adresy.

Časem stejně poznáš jestli je fotka fake nebo je..

Každopádně když projedeš forum, najdeš pěkný baby který nemají zapotřebí vystavovat fake fotky :wink:
turistabrno

Příspěvekod smajdalfcz » sob 7. pro 2013, 1:22

A tak jo jako, jen to nechapu, treba co jsem tu kolikrat cetl jak chlapy dosli videli, ze to neni holka z tech fotek ci byli nejak upraveny a stejne sli dal. To ja bych dosel zjisitl, ze to neni to ,,zbozi", ktere je vystaveno a tak bych se otocil a odesel. Jako ja se tu zaregistroval asi pred mesicem a no jen tu pravidelne procitam nove prispevky. A stale se nejak odhodlavam nekam zajit. Nikdy jsem takhle nikde za penize nebyl. A tak vyhlizim neco, co za to bude stat :). A tohle nevypadalo spatne, skoda jen, ze to je teda fake :o( :).
smajdalfcz

Zpět na Dotazy na dívky