|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
bobogti píše:Tak jsem byl nedočkavý a zkusil jsem hned...
..... Bohužel to bylo jen v autě..
...Ještě ji tu moc lidí nezná,protože s tím teprve začíná...
... těším se na příště...
vulcan píše:bobogti píše:Tak jsem byl nedočkavý a zkusil jsem hned...
..... Bohužel to bylo jen v autě..
...Ještě ji tu moc lidí nezná,protože s tím teprve začíná...
... těším se na příště...
No, co k tomu říci..
to je tedy regulérní Hrůza![]()
![]()
ctitelé těstovitých baculek snad prominou...
V tom autě, bobogti, to musel být tedy masakr..
(abys pak prošel technickou...)
bobogti píše:Kolegové myslím že jste tady tak trošku mimo mísu....Ptal jsem se na to,jestli už u této slečny někdo byl,ne na to,jestli se líbí někomu,kdo ji nikdy neviděl.
Uznávám že má na amatérech pár nekvalitních fotek,zřejmě focených mobilem,ale vybrat pár nejhorších a pak urážet....to může jen hovado.
Už jsem tuto slečnu "vyzkoušel" a vřele doporučuji-šikovná,sympatická a nezkažená.....v tomto oboru (zatím) amatérka.
Návštěva u ní není povinná,tak že kdo nemá rád baculky,ať jde jinam.Já půjdu zase k ní-je prudce návyková....
bobogti píše:Kolegové myslím že jste tady tak trošku mimo mísu....Ptal jsem se na to,jestli už u této slečny někdo byl,ne na to,jestli se líbí někomu,kdo ji nikdy neviděl.
Uznávám že má na amatérech pár nekvalitních fotek,zřejmě focených mobilem,ale vybrat pár nejhorších a pak urážet......
... vřele doporučuji-šikovná,sympatická a nezkažená..... ...
bobogti píše:Já nejsem Bibiana.A zkusil jsem sex za peníze v různých koutech evropy,kde mnozí z vás nebyli ani prstem na mapě.Pokusil jsem se napsat recenzi na slečnu,u které jsem byl spokojen.Bohužel jsem netušil,že se já,i ona staneme terčem posměchu a urážek od lidí,kteří ji,ani mě nikdy neviděli.Vidím že psát něco sem opravdu nemá smysl....
Rafael píše:bobogti píše:Já nejsem Bibiana.A zkusil jsem sex za peníze v různých koutech evropy,kde mnozí z vás nebyli ani prstem na mapě.Pokusil jsem se napsat recenzi na slečnu,u které jsem byl spokojen.Bohužel jsem netušil,že se já,i ona staneme terčem posměchu a urážek od lidí,kteří ji,ani mě nikdy neviděli.Vidím že psát něco sem opravdu nemá smysl....
bobogti, asi to máš opravdu nějak popletené. Proč bych já nebo někdo jiný Tebe měl vidět, když nejsi Bibiana ??![]()
Já jsem tě jen vyzval, abys popsala návštěvy i u jiných dívek, abys rozptýlila podezření, že si recenze píšeš sama. To je snad jasné.
Nemůžeš čekat, že tady každý bude jásat nad tím, když si ženštiny samy budou psát o sobě jak jsou perfektní.
Nehledě na to, že když si soudný člověk podívá na fotky Baculinka_28 z Třebíče - Bibiany,
tak vidí fotky nevábné, tlusté ženy, nemohu si pomoci,
a když tam napíšeš, že je prudce návyková, tak je to směšné.
bobogti píše:Rafael píše:
Já jsem tě jen vyzval, abys popsala návštěvy i u jiných dívek, abys rozptýlila podezření, že si recenze píšeš sama. To je snad jasné.
.. Nehledě na to, že když si soudný člověk podívá na fotky Baculinka_28 z Třebíče - Bibiany,
tak vidí fotky nevábné, tlusté ženy, nemohu si pomoci,a když tam napíšeš, že je prudce návyková, tak je to směšné.
Jsi prostě kokot,co jiného dodat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků