|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
kosmetik píše:Nazdar kolegové!Nebyl jste někdo u nové akvizice na Jakubáku?Na fotkách vypadá děvče slušně.Chtěl jsem ji dnes navštívit,ale bohužel byla obsazená..Tak se snad dočkáme nějaké recenzeA když ne,tak příští týden to snad klapne a napíšu něco já.
Asanami píše: Jednak jsem se taky dřív snažil u Dominiky objednat, bylo mi řečeno, že má obsazeno, pak jsem se dověděl, že tehdá vůbec nebyla. Pak občas na telefonu nikdo nebyl, i když podle rozpisu tam měly být tak 4 dívky.
Belic píše: Zdaleka nedosahuje kvalit tohoto privátu. Poprvé na tomto privátu jsem měl pocit vyhozených peněz.
belic píše:"...nemá žádný erotický náboj, mladá, která asi neví, proč tam je."
tak pod to se můžu podepsat. Zdaleka nedosahuje kvalit tohoto privátu. .. chybí tomu jiskra. Kouření jí moc nejde a u sexu je pasivní. .. jsem měl pocit vyhozených peněz.
Miaaa píše:Dominika s touhle prací začíná, je nezkušená, mrzí mě, že si odcházel nespokojený a doufám, že se Ti to už tu na privátě nestane.Belic píše: Zdaleka nedosahuje kvalit tohoto privátu. Poprvé na tomto privátu jsem měl pocit vyhozených peněz.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků