Hledat  

Exotická Lady 6-prsa

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Exotická Lady 6-prsa

Příspěvekod skleny1980 » čtv 18. pro 2014, 13:32

Ahojte,
znáte někdo tuto capinku?
Inzeruje jako Exotická Lady 6-prsa. Tel:728 766925
Navečer jdu k ní, tak jestli náhodou nemáte nějakou recenzi? Díky

Beru zpět dotaz, už je vlákno.
Naposledy upravil skleny1980 dne čtv 18. pro 2014, 15:25, celkově upraveno 1
skleny1980

Re: Exotická Lady 6-prsa

Příspěvekod acx » čtv 18. pro 2014, 14:23

Co asi dělá z normálního člověka naprostýho analfabeta, v jiným téma, 3 fórum .... :roll: :roll: :roll:

viewtopic.php?f=2&t=4156

Děs a hrůza, lenost vítězí ... . :oo:
acx

Příspěvekod skleny1980 » čtv 18. pro 2014, 15:24

acx píše:Co asi dělá z normálního člověka naprostýho analfabeta, v jiným téma, 3 fórum .... :roll: :roll: :roll:

viewtopic.php?f=2&t=4156

Děs a hrůza, lenost vítězí ... . :oo:

Znáš vůbec význam tohoto člověka, kterým jsi mě nazval? Stačilo napsat tuto odpověď bez urážek. Ale takhle musím reagovat. :evil:
skleny1980

Příspěvekod felix » čtv 18. pro 2014, 17:12

Fórum slouží k tomu, abychom se navzájem informovali o šlapetkách a jejich přístupu.
Je zbytečné hlídat, zda se náhodou někdo někde nezeptal a ono už na dané téma bylo vlákno...
Někoho napomínat není vlastně ani informace a tudíž "karatelský příspěvek" má cenu kravského lejna a je pouze úkojem vlastního ega. Spíše pak vítězí blbost a pocit vlastní důležitosti ...

Lépe je však ukájet se jiným, příjemnějším způsobem.
Felix
felix

Příspěvekod acx » čtv 18. pro 2014, 20:57

felix píše:Fórum slouží k tomu, abychom se navzájem informovali o šlapetkách a jejich přístupu.
Je zbytečné hlídat, zda se náhodou někdo někde nezeptal a ono už na dané téma bylo vlákno...
Někoho napomínat není vlastně ani informace a tudíž "karatelský příspěvek" má cenu kravského lejna a je pouze úkojem vlastního ega. Spíše pak vítězí blbost a pocit vlastní důležitosti ...

Ne, v tomto případě stejné vlákno bylo na 3 řádku dívky z Brna, začínalo úplně stejně, navíc tam bylo t.č. . Tazatel nevyvinul ani to nejmenší úsilí si něco ověřit, jaké by někdo musel vynaložit na odpověď. Tohle se mi nelíbilo.
Stačilo se podívat, nemuselo se použít ani hledat.
Jiná varianta je neodpovídat vůbec, když myslíš, že je lepší ..., máš mít . :wink:
acx

Příspěvekod skleny1980 » pát 26. pro 2014, 9:27

acx píše:
felix píše:Fórum slouží k tomu, abychom se navzájem informovali o šlapetkách a jejich přístupu.

Ne, v tomto případě stejné vlákno bylo na 3 řádku dívky z Brna, začínalo úplně stejně, navíc tam bylo t.č. . Tazatel nevyvinul ani to nejmenší úsilí si něco ověřit, jaké by někdo musel vynaložit na odpověď. Tohle se mi nelíbilo.
Stačilo se podívat, nemuselo se použít ani hledat.
Jiná varianta je neodpovídat vůbec, když myslíš, že je lepší ..., máš mít . :wink:

Jak dlouho se ještě budeme vracet k tomu, že jsem se nepodíval, zda už toto vlákno je založeno??? Můj oponent sice kritizuje, že by musel někdo odpovídat vícekrát na stejný dotaz, ale sám už toto řeší ve 2 odpovědích :mrgreen:
Každopádně jsem na rozdíl od něho vyzkoušel a byl spokojen. Tyto stránky byly primárně určeny k tomu, abychom si pomáhaly, posílali recenze a neřešili blbosti, zda náhodou vlákno už někde je :oral:
skleny1980

Příspěvekod paul40 » stř 31. pro 2014, 7:46

Skleny 1980, přečti si poslední větu svého posledního příspěvku a zjistíš , že jsi na něco zapomněl.
paul40

Zpět na Dotazy na dívky