Hledat  

Náhrada za MIU?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Náhrada za MIU?

Příspěvekod stahnito » úte 9. pro 2014, 15:32

Ja taky nemyslim jen samotnou Miu, ale privat Mia.
stahnito

Příspěvekod acx » úte 9. pro 2014, 15:41

stahnito píše:Ja taky nemyslim jen samotnou Miu, ale privat Mia.

Nechápu tvoji poznámku, protože Mia = privát, pokud by jsi měl na mysli ostatní slečny, tak si přečti vlákno o Mii a snad pochopíš, proč u ní v této době nemohou být .... :roll: :roll: :roll: :roll:
acx

Příspěvekod vano » úte 9. pro 2014, 16:52

Myslím, že celá tato debata je bezpředmětná. Zkoušel jsem jí kontaktovat a ....... ani obraz ani zvuk.
vano

Příspěvekod acx » úte 9. pro 2014, 23:29

vano píše:Myslím, že celá tato debata je bezpředmětná. Zkoušel jsem jí kontaktovat a ....... ani obraz ani zvuk.

Pokud si pamatuji, tak Eto psal, že jeden den pracovala (i když Eto ..., no ...) ... . Sebe nezrušila, takže naděje umírá poslední. Protože je na privátu sama, pokud tam byla zásahovka, je otázka, jak to tam vypadá a má teď jiné důležitější starosti (pominu to, že musí být psychicky poznamenaná ... ), tak i kdyby chtěla, nemůže být k dipozici, kdykoliv si někdo zamane (možná varianta je i nepřítomnost ...) a kdo jiný by za ni bral telefon ... .

Kdo bude chtít, může sem tam zkusit, třeba bude mít štěstí, já nevím ... .
acx

Příspěvekod polav » stř 10. pro 2014, 1:13

M4tes píše:co byste doporučili za privátek, co by se kvalitou a cenami blížil MIE?

Nic, co by se byť jen vzdáleně blížilo, v Brně nenajdeš.

A název tohoto vlákna je krajně nevkusný! :evil:
polav

Příspěvekod M4tes » sob 27. pro 2014, 23:06

Nedoporučil, protože sem třeba v tomhle nováček, to tě asi nenapadlo že? ... jediný kdo tu evidentně pochopil smysl toho mého příspěvku, je "neznamy" ;) ... až budu mít pocit že mám co doporučit a psát, tak to udělám, to se neboj.. ;) :)

acx píše:
M4tes píše:Zdar pánové,

co byste doporučili za privátek, co by se kvalitou a cenami blížil MIE? Když se stalo co se stalo.. Jde mi hlavně o přístup holek, stačí stručně název či odkaz, nebo doplnit přímo i konkrétní holčinu..

Díky vám :) (P.S. - omylem sem to hodil do Dotazů na dívky, ale sem se to asi hodí víc ;) )

M4tes, nedoporučil.
1. Proto, že ty nemáš žádný komentář, nikomu jsi nic nedoporučil, jen somruješ. :)
2. Mia funguje zatím asi sama.
3. Ostatní slečny se nevynořily, možná až na jednu.
4. Kde nic nového nového není, tam ani čert nevezme ... .
4. Stejnou otázku řeší ostatní.

Takže je jen to co bylo a to si musíš vyzkoušet a zjistit sám.
M4tes

Příspěvekod acx » ned 28. pro 2014, 19:37

M4tes píše:Nedoporučil, protože sem třeba v tomhle nováček, to tě asi nenapadlo že? ... jediný kdo tu evidentně pochopil smysl toho mého příspěvku, je "neznamy" ;) ... až budu mít pocit že mám co doporučit a psát, tak to udělám, to se neboj.. ;) :)

acx píše:
M4tes píše:Zdar pánové,

co byste doporučili za privátek, co by se kvalitou a cenami blížil MIE? Když se stalo co se stalo.. Jde mi hlavně o přístup holek, stačí stručně název či odkaz, nebo doplnit přímo i konkrétní holčinu..

Díky vám :) (P.S. - omylem sem to hodil do Dotazů na dívky, ale sem se to asi hodí víc ;) )

M4tes, nedoporučil.
1. Proto, že ty nemáš žádný komentář, nikomu jsi nic nedoporučil, jen somruješ. :)
2. Mia funguje zatím asi sama.
3. Ostatní slečny se nevynořily, možná až na jednu.
4. Kde nic nového nového není, tam ani čert nevezme ... .
4. Stejnou otázku řeší ostatní.

Takže je jen to co bylo a to si musíš vyzkoušet a zjistit sám.

Fakt mě nenapadlo, že jsi nováček :lol: , věděl jsi o Mia privátu, o tomto fóru, tím pádem o zbytku do 20 brněnských privátů. Víc jich není. :idea:
Co mě napadlo je, že jsi vyčuranej sosák informací, co s minimální námahou (stačí přečíst tohle fórum, aby jsi zjistil, že oficiální náhrada není) a rizikem, chce získat to, co se získává pílí a finančními náklady až za nějaký ten rok. :lol:
A co nenapadlo tebe? Že pokud se zeptáš v dané situaci na náhradu Miu, tak to vyhodnotím jako pokus vytáhnout z někoho jeho osobní kontakty a spojení. :!:

A až budu mít pocit že ti mám doporučit a psát něco mimo fórum a inzerci, tak to udělám, to se neboj.. ;) :)
acx

Příspěvekod neznamy » ned 28. pro 2014, 22:38

Připadá mi to jako nornická nemoc z povolání - někdo někde byl, ale nechce o tom dát vědět a syslí si to pro sebe. Pak ale fórum jaksi postrádá svůj smysl... :roll:

Když někdo napíše svou zkušenost, je to hned promo od bači nebo ťapky (dobrá recenze), případně pomluva od konkurence (špatná recenze). Když někdo něco nenapíše nebo se na něco slušně zeptá, je to "vyčůranej sosák informací"...
neznamy

Příspěvekod acx » pon 29. pro 2014, 2:17

neznamy píše:Připadá mi to jako nornická nemoc z povolání - někdo někde byl, ale nechce o tom dát vědět a syslí si to pro sebe. Pak ale fórum jaksi postrádá svůj smysl... :roll:

Když někdo napíše svou zkušenost, je to hned promo od bači nebo ťapky (dobrá recenze), případně pomluva od konkurence (špatná recenze). Když někdo něco nenapíše nebo se na něco slušně zeptá, je to "vyčůranej sosák informací"...

Ale, vše překroutíme, jak se to hodí. :lol:
Kladná recenze je od bači, pokud je mimo známou realitu, je napsána způsobem, jaký by nenapsal normální chlap ... .
Je velmi podivné, že se někdo stejný den registruje a napíše jediný příspěvek se super pochvalnou recenzi, kde není jediného kazu, známky 1********* ... . :oo:

Totéž opačně ...

Víš, že jsou sosáci, to jsou ti, co čtou informace, žádnou nepřispějí, neptají se nebo mají neutrální poznámky ... .
A potom jsou vyčuraní sosáci, kde nejde o to, že se slušně zeptají, ale oni chtějí informace, které aby byly, někdo musel riskovat otočku, možná vyhodit peníze, .... . Ale oni nejsou tohle ochotni absolvovat, nechtějí vyhodit peníze. Ale jiný může ... . Takže on se nezeptal na obecně známou věc, tu si zde mohl najít sám, informací je zde dost a dost, ale chtěl informace, které něco stojí. A za to se většinou platí, třeba tím, že sem tam on poskytne informaci nebo prozkoumá slečnu a podá informaci. Mě to připadá tak, by jsi chtěl po daňovém poradci rady s tím, že možná až někdy něco nastuduji a bude se mi chtít, tak mu taky poradím. :lol: A je to přece jen slušný dotaz na odbornou radu, ne?
acx

Příspěvekod neznamy » pon 29. pro 2014, 12:03

To by mě ale stejně zajímalo (vážně), koho bys doporučil, kdyby ne Miu. Na SOHO a Luxury je vyhlášen bojkot (ale nedělám si iluze, že by tam nikdo nechodil). Stokrát propíraná Bella s fake fotkami, šachováním se slečnami, nespolehlivou organizací a stejně tam lidi chodí, ikdyž každý tvrdí opak. Diamond prakticky to samé. Nebo snad údajně odposlechy prošpikovaný privát v Líšni? A jsme zase u toho, že někdo ví něco víc než jiní a pak jen peskuje, že někdo chodí do zmíněných podniků ikdyž dotyčný třeba ani nemá páru, kam tedy jinam zajít. :shock:

Ale je to samozřejmě každého věc, kterou slečnu tady zveřejní a kterou si nechá pro sebe.
neznamy

Příspěvekod M4tes » pát 2. led 2015, 14:53

Upřímně acx, tvůj dojem mi je někde... můj dotaz zněl na ověřené podniky, tudíž na ty kde otočky (většinou) nehrozí, jestli ti přijde že se svými 6 příspěvky tady nějak extra vychcaně nejvíc vysávám informace, tak promiň, ale někde je něco špatně, a u mě to nebude :) A abys neremcal, dám sem v brzké době svých prvních pár zkušeností s ťapinama - šlo právě o holky od Miy, které ale po tom všem "zmizely z povrchu zemského" (obrazně řečeno..) čili sem nepovažoval za účelný sem něco o nich psát, když už stejně nejsou aktuální.. ale klidně to sem dám :) jelikož možná zas někdy budou..nebo třeba jsou, jen o tom nevím ;)

Informací je tu dost, ale povětšinou se tu řešil osud privátu MIA, narážky na Richarda, konkurence, jak to vlastně bylo a cokoliv, ale nějaké komplexní pozitivní vlákno co by na tohle navazovalo a kde by se řešil podobně kvalitní podnik sem teda nenašel... pouze "fake fotky, zhoršení, nic moc přístup v Belle, Luxury atd atd..."...

Howgh.

acx píše:
neznamy píše:Připadá mi to jako nornická nemoc z povolání - někdo někde byl, ale nechce o tom dát vědět a syslí si to pro sebe. Pak ale fórum jaksi postrádá svůj smysl... :roll:

Ale, vše překroutíme, jak se to hodí. :lol:
Kladná recenze je od bači, pokud je mimo známou realitu, je napsána způsobem, jaký by nenapsal normální chlap ... .
Je velmi podivné, že se někdo stejný den registruje a napíše jediný příspěvek se super pochvalnou recenzi, kde není jediného kazu, známky 1********* ... . :oo:

Totéž opačně ...

Víš, že jsou sosáci, to jsou ti, co čtou informace, žádnou nepřispějí, neptají se nebo mají neutrální poznámky ... .
A potom jsou vyčuraní sosáci, kde nejde o to, že se slušně zeptají, ale oni chtějí informace, které aby byly, někdo musel riskovat otočku, možná vyhodit peníze, .... . Ale oni nejsou tohle ochotni absolvovat, nechtějí vyhodit peníze. Ale jiný může ... . Takže on se nezeptal na obecně známou věc, tu si zde mohl najít sám, informací je zde dost a dost, ale chtěl informace, které něco stojí. A za to se většinou platí, třeba tím, že sem tam on poskytne informaci nebo prozkoumá slečnu a podá informaci. Mě to připadá tak, by jsi chtěl po daňovém poradci rady s tím, že možná až někdy něco nastuduji a bude se mi chtít, tak mu taky poradím. :lol: A je to přece jen slušný dotaz na odbornou radu, ne?
M4tes

Příspěvekod acx » pát 2. led 2015, 21:36

neznamy píše:To by mě ale stejně zajímalo (vážně), koho bys doporučil, kdyby ne Miu. Na SOHO a Luxury je vyhlášen bojkot (ale nedělám si iluze, že by tam nikdo nechodil). Stokrát propíraná Bella s fake fotkami, šachováním se slečnami, nespolehlivou organizací a stejně tam lidi chodí, ikdyž každý tvrdí opak. Diamond prakticky to samé. Nebo snad údajně odposlechy prošpikovaný privát v Líšni? A jsme zase u toho, že někdo ví něco víc než jiní a pak jen peskuje, že někdo chodí do zmíněných podniků ikdyž dotyčný třeba ani nemá páru, kam tedy jinam zajít. :shock:

Ale je to samozřejmě každého věc, kterou slečnu tady zveřejní a kterou si nechá pro sebe.

Pokud vím, nepeskuji nikoho, že někam chodí, to jsi celkem mimo ... :mrgreen:
Náhradu privátu nedoporučím ze zásady, protože doporučuji pouze děvčice. Privát hodnotím pouze jako solidnější, vybavenější nebo ne. Pokud si mám vybrat mezi přepychem a gumačkama nebo skrovné podmínky a "milenku", volím zásadně za B. Finanční a prezentační politiku privátu promítám na slečny. Nepatřím mezi ty, co si nechají nastoupit slečny jako na dobytčím trhu, prohlédnou jim zuby a kdyby mohli, tak i ... . :mrgreen: Považuji to za nedůstojné, na to jsou kluby. Ale pokud někdo má zájem, má mít. Jen se mi nelíbí, že je to nařízení privátu a ne svobodná vůle děvčici, tuhle praktiku já považuji za pasáctví a tam nejdu.
Neznám privát, kde bych byl víckrát a neudělal otočku. I u MII jsem ji udělal, vyměnil slečny (shodou okolností to šlo ... ).
Další důvod nedoporučovat privát, ale slečny na privátu ... . A má zkušenost je, že ty doporučitelné a známé buď rychle zmizí nebo pro velký zájem se rychle zkazí.

Takže ještě jednou, nemohu doporučit privát. Protože nepřibývají v Brně nové slečny ve větším množství, nelze prakticky doporučit ani slečny. Privátů je tak na prsty obou ruk a žádné změny. Pokud nebyly doporučeny dříve, nebudou ani teď. Každý si musí najít, co chce. Někdo přejde na jiný privát, který si ale stejně musí vyzkoušet, někdo bude zkoušet nové slečny, jiný pojede do Prahy, další lovit amatérky a někdo holt čekat, co někde někdo napíše ... .

To je také odpověď pro Matýska ... . Mohl zkoušet i jiné děvy z jiných privátů. Řídil se sichr je sichr, no a teď je v ... . :mrgreen:
acx

Příspěvekod neznamy » pát 2. led 2015, 22:19

Psal jsem obecně charakteristiku privátů, resp. podmínek v nich panujících. Je jasný, že i v "nepříjemném" podniku může být fajn slečna, která se ale buď časem "zkazí" nebo odejde dřív, než se "zkazí". Ale hádat se s Tebou nebudu, jak už jsem psal výše... Všichni někam chodí, ale nikdo o tom nepíše... Pak někdo napíše, že to holt zkusil v Belle/SOHO/někde a zle pořídil a schytá za to x příspěvků "proč tam lezl, že v Brně jsou lepší"... :roll:
neznamy

Příspěvekod acx » pát 2. led 2015, 22:58

neznamy píše:Psal jsem obecně charakteristiku privátů, resp. podmínek v nich panujících. Je jasný, že i v "nepříjemném" podniku může být fajn slečna, která se ale buď časem "zkazí" nebo odejde dřív, než se "zkazí". Ale hádat se s Tebou nebudu, jak už jsem psal výše... Všichni někam chodí, ale nikdo o tom nepíše... Pak někdo napíše, že to holt zkusil v Belle/SOHO/někde a zle pořídil a schytá za to x příspěvků "proč tam lezl, že v Brně jsou lepší"... :roll:

Slečna se může zkazit i v "dobrém privátu" ... . Problém špatném privátu, že je většinou vykousaná neúspěšnými kolegyněmi ... . :(
Nevšiml jsem si, že by Bella byla hodnocena jako nepříjemný privát, ale nevěrohodný, což je velký rozdíl. :idea:
Někomu může být nepřijemné, že musí projít přes vícero osob nebo dlouho stepovat před vchodem, pro něho nepříjemný privát. :idea:
Pokud jsem si všiml, tak slovo zle pořídil je totálně přehnané. :oo: Pokud si někdo stěžuje, že dopadl jak hubkař a recenze zde varovaly už předtím, tak je "upozorněn ať si nediví, má co chtěl ... " :lol: Jízlivé komentáře nejsou myšleny na privát, ale slečny (za fotky můžou jednoznačně slečny i za nepravdivou nabídku).
Víš, že není člověk ten, aby se zalíbil lidem všem, takže většinou se tak či onak někdo ozve ... . :wink:
acx

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky