Hledat  

Alena na Kotěrové 1c, varování !

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Alena na Kotěrové 1c, varování !

Příspěvekod n1501 » pát 14. lis 2014, 15:46

Dříve na amaterech pod nickem Brnoost, a taky Prahaost,
hubená, vysoká, nespolehlivá, vychcaná..
http://www.seznamka69.cz/inzerat/ahoj/86680/
láká na "skvělou cenu" Pul h 1000, h 1500, 45min 1200,
podpbně dělala akce i na jiných místech republiky,
obvykle overbooking, nasmlouvá si chlapy na stejný čas, pak nebere telefon žádnému,
nedávno popisoval norník z Prostějova, jak za ní jel a pak čekal společně s dalšími na parkovišti u Provazníkové.
je pravděpodobné, že jí vše domluvá nějaký dobrodinec.
Nebyl jsem za ní, ale popisovali to norníci na jiném webu, jeden byl vpuštěn a popsal zklamání, vyhozené prachy, hubená, vysoká holka špatný přístup. tak to obecně bývá, když některá dělá humbuk a chce navíc nadsazené ceny. :shock: :shock:
n1501

Re: Alena na Kotěrové 1c, varování !

Příspěvekod Ramon » pon 19. led 2015, 14:01

Nedá mi to, abych neraagoval. Nečetl jsem negativní reakce pražáků ani jiných, na nornika zásadně nechodím, neb je to nevěrohodný web ze známých důvodů. Nicméně moje vlastní zkušenost s touto dívkou je zcela opačná než zde kolega uvádí. Na první zavolání minulý týden tuším v pondělí jsem se domluvil a klaplo to. Fotky jsou opravdu její, to je z nich i vidět, že to není žádné profi. Holka vysoká, pro někoho možná ne úplně krásná, ale mě se líbila, hlavně pro její přístup, ten mohu hodnotit hodně GFE. I čaj mi uvařila. Prostě sex ji baví, nebo sem ji sedl ten den. Ochotně mění pozice, udělá oč ji žádáte, hezky kouří vč. práce s koulema, líbá se bez problémů a prostě má rád sex, nebo se jí to se mnou líbilo, což bylo i vidět jak zvlhla, nebyl potřeba žádný gel. Je fak, že cenu 1500,-/h je vyšší, ještě jsem dal OB za 300, ale rozhodně nelituji. Už jsem i dal opáčko koncem minulého týdne a opět nelituji, nebyla to tedy taková jízda jako napoprvé, ale stále jeden z mých nejlepších zážitků v Brně na privátě za poslední dobu. Pokud máte rádi sypatické vysoké lolitky, mohu jenom doporučit. Jinak ta domluva napodruhé taky bez problému, poprvé to nevzala, ale odpověděla na sms a bez problému domluva, čas vždy dodržen. Nemám důvod někomu dělat promo, ale moje osobní zkušenost je zcela opačná.
Ramon
Ramon

Příspěvekod acx » pon 19. led 2015, 17:13

Když začínala, domluvil jsem se a na místě nebrala telefon. A podle příchozích na místě jsem nebyl sám ... . A tuto zkušenost měli i jiní, jak jsem zaregistroval z jiných příspěvků na fórech. S negativním hodnocením naprosto souhlasím. :!:
Pokud teď má míň zájemců nebo si jich začala vážit, to na provozovaném overbookingu nic nemění. Mělo jí být po Praze jasné, že po počátečním velkém zájmu o brněnskou novinku dojde k výraznému poklesu. :idea:
Prezentuje se ve vyší cenové relaci 1500,- a vychvaluje se na amatérech, že za kvalitu se platí a kdo na to nemá, tak ať k ní nechodí ... :oo: A k vyšší kategorii očekávám korektnost v jednání ... . :mrgreen:
Mě osobně jednou stačilo a zjišťovat, zda náhodou to bude jinak než minule, nemám zájem. Doporučuji být hodně opatrný a těsně před cestou ověřit, že to ještě platí ... :(
acx

Příspěvekod Poas000poas » pon 19. led 2015, 19:22

Ramon píše: Holka vysoká, pro někoho možná ne úplně krásná,.. cenu 1500,-/h je vyšší, ještě jsem dal OB za 300,...

Když jsem se s tou Alenou domluvil poprvé, tak říkala - jasně, můžeš za půl hodiny přijít. Přišel jsem, volal, čekal dalších 30-40 minut a nebrala to. Vedle v autě další oběť s telefonem u ucha. :D
Pak jsem si přečetl o ní na Norníkua, ač tam moc nechodím, a píše se o ní, že ji pase podivný chlápek, co ten overbooking přímo žádá, podobné to bylo i v Praze.
Po nějakém čase jsem si říkal, zkusím to u ní znovu, třeba to byla naposledy náhoda. Člověk je optimista. :D
tentokrát po různých přesunech jsem se k ní dostal. Mladá, hubená dívka, nevýrazná, prsa jedničky až dvojky, přístup ani dobrý, aní špatný, zkrátka šeď. Rozhodně nestojí za investici 1500 Kč, toť můj názor.

Ramon může mít klidně jiný názor , ale když se dívám na jeho posty, tak jsou, aspoň pro mne, dost nevěrohodné, obzvlášť když čtu, že píše: Káťa z Luxury byla protivná, protože asi něco spapala. :shock:
Podobně i jeho další zamilované posty na některé dívky. Neříkám, že každý z nás asi má nějaké oblíbené, ale třeba to brát se zdravým rozumem a ne s předklonem či zamilovaností, když mu holka dá za 1800. :shock:
Jinak souhlasím s acx, na těch amaterech ty chytré prohlášení asi píše ten její borec. :twisted:
Poas000poas

Příspěvekod Ramon » úte 20. led 2015, 12:41

Ramon má jiný názor podložený osobní zkušeností z minulého týdne. Možná jsem měl štěstí a byl první po víkendu, kdy tolik lidí asi nechodí, nebo měla dobrej den. V Praze asi působila to sedí. Inu netvrdím, že ty negativní zkušenosti nejsou autentické, proto mě neberte mou autentickou zkušenost. Není to poprvé kdy by to tak bylo. Někdy jsem byl opravdu překvapen a musel se smát, že takové sexy holky jako Terka z privátu Mia (ještě když byla v Soho už si nepamatuji pod jakým jménem) neměla jedinou kladnou recenzi, obdobné to bylo se Sárou (blond samice z Prahy) ze Soha (už tam ca půl roku není), taky v podstatě žádná kladná recenze, až pak ta moje. Ještě si vzpomínám svého času na Elišku 19l z Krpole ( byla v domku u nějaké Psice nebo co), také samá negativní reakce jaký má hrozný přístup a světe div se já s ní měl celkem pozitivní zkušenost a několikrát jsem se vracel (myslím, že tady i bude mít někde vlákno v archivu). Sama mi tehdá říkala, že když přijdě arogantní nepříjemný chlap tak je na něj taky nepříjemná. Samozřejmě overbooking a nespolehlivost je něco jiného, pokud je to tak jak zde bylo líčeno. Bohužel nebo spíše bohudík já tu zkušenost u téhle ťapiny nemám.

Nemyslím si, že mám zamilované příspěvky. Jsem natolik zkušený, že takové hlouposti, jako se zamilovat do ťapiny, bych se nedopustil. Nicméně je fakt, že u mě převažují kladné recenze, jelikož ty negativní zážitky se snažím co nejdřív vytěsnit, nicméně mám i takové recenze stačí hledat. Jednu přidám i z tohoto víkendu. Ono je to o pozitivním vs. negativním myšlení. Pokud někdo považuje mé recenze za nevěrohodné, tak mi nezbývá než pokrčit ramena s poznámkou "každému co jeho jest" neboli to je tvůj problém. Já vím co jsem zažil, podělil jsem se o to zde s komunitou, a na další nemám potřebu to zde dále obhajovat. Nerozporuji zde negativní zkušenosti jiných i když motivace mohou být různé. Jediný způsob jak si to ověřit je k Aleně zajít. Jinak co se týká jestli je hezká nebo ne, tak to je samozřejmě velmi subjektivní. Je to mladá holka, škaredá rozhodně není, miska také ne, ale mě byla velmi sympatická celkovým přístupem. Hough... domluvil jsem.
Ramon
Ramon

Příspěvekod vulcan » úte 20. led 2015, 14:46

Ramon píše: .. musel se smát, že takové sexy holky jako Terka z privátu Mia neměla jedinou kladnou recenzi..
... Elišku 19l z Krpole ( byla v domku u nějaké Psice nebo co), také samá negativní reakce ...

Jen poznámka- v tomto nemáš pravdu: :roll:

na Terku od Mie jsem napsal recenzi, řekl bych kladnou, popisnou a podobně ji hodnotil i v jejích předchozích štacích.
viewtopic.php?f=2&t=3829&start=0&hilit=%2Aterka%2A#p30351

a na Elišku od Psice - tam si pamatuji, že byla chválena, hned zpočátku davidem2 a dalšími byla chválena docela dost až nekriticky, i když negativní ohlasy taky byly. U Elišky byl taky určitý vývoj od 18 let do cca 23, já ji zažil jak nervní, tak skvělou.

Jinak - co se týče pozitivního či negativního myšlení, v tom souhlasím, to udělá někdy divy. :idea:
Tady u té holky z Koterové je ta nespolehlivost asi velká a overbooking zřejmý, tolik negativních reakcí na různých fórech, to asi není náhoda.
vulcan

Příspěvekod Poas000poas » úte 20. led 2015, 15:54

Ramon píše: Nemyslím si, že mám zamilované příspěvky. Jsem natolik zkušený, že takové hlouposti, jako se zamilovat do ťapiny, bych se nedopustil. .

Určitě jsem si nemyslel, že by ses do ťapiny zamiloval. A nemám vůbec nic proti tomu, se chovat ke slečně vlídně, sám to taky dělám.
Ale určitě bych nepsal sem jako Ty třeba nabídku soukromého setkání se svým emailem, jak jsi to psal u Amy. :shock: To mně připadne trochu nad hranici. :wink:
Poas000poas

Příspěvekod mentalista78 » úte 20. led 2015, 22:00

ať je to jak je to tak první velká chyba že tma jdeš za 1500kč.
To chcete za to zachvilku platit 1800?
Vždy Brno je nejdražší z celé ČR
mentalista78

Příspěvekod cortex.bm » úte 20. led 2015, 22:24

mentalista78 píše:ať je to jak je to tak první velká chyba že tma jdeš za 1500kč.
To chcete za to zachvilku platit 1800? Vždy Brno je nejdražší z celé ČR

Však ten Ramon těch 1800 tam zaplatil. :shock:
Ramon píše:Je fak, že cenu 1500,-/h je vyšší, ještě jsem dal OB za 300
cortex.bm

Příspěvekod Ramon » stř 21. led 2015, 14:31

Vulcane máš pravdu, že jsi zmínil působení Terky i "vpředchozích štacích", niméně já mluvil o konkrétní recenzi na ni když byla v Soho, to nikdo neudělal a myslím, že za ní bylo dost lidí a asi byli spokojení, tak joki u Mii, bó její přístup se nezměnil.

Stran Elišky se mi upřímně nechce hledat v archivu, ale mám opravdu pocit, že zejména zpočátku tam převládaly negativní reakce.
Sáru ze Soho jsi taktně přešel, tam byly také takové stručné negativní reakce.

Já si prostě myslím, že je to opravu o přístupu k ťapině. Pokud tam jde někdo s tím, že když si zaplatil, tak musí holka udělat vše co jí řekne, tak se pak nemůže divit, negativní reakci, pokud to není vyloženě subinka.

Co se týká těch negativníchreakcí, overbooking a nespolehlivosti, tak já opakuji, že to nezpochybnuji. Moje zkušenost je jiná a asi jsem měl štěstí.

To Poas000Poas:
Váhám jestli odpovídat na ty tvoje výrony / černé sliny. Nejprve je třeba si uvedomit, že toto fórum není od toho, aby tady někdo někoho kádroval, to už jsem tady měli kdysi 40 let. Např. Tvoje hloupá pozn. k mému postu u Káti z Luxury, kdy jsi (snad jako jediný) naprosto nepochopil nadsázku a ironii. Co se týká Amy, tak pokud holka 3 den na privátě zažije policejní šťáru případně předvedení k "podání vysvětlení", tak ji to může odradit od dalšího působení na privátě vůbec a může zmizet ze scény, což se bohudík nestalo. Bohužel se to stalo u jiných holek od Mii...

Já třeba považuji "za hranicí" hádky které tu probíhají "off topic" ve vláknech jednotlivých ťapin a osobní útoky některých norníků viz specielní vlákno namířené proti vulcanovi, které jsem náhodou objevil. To je opravdu nechutné.

Stran ceny, ano občas pokud to stojí za to akceptuji cenu 1500/h, příplatkové služby teď neřešme ty jsou vetšinou vždy zvlášť. V tomto případě mě to stálo za to a opakuji, že toho nelituji. Proto jsem chodil za tuto cenu do Soha za Terkou, Sárou a jinýma. Ted tam dlouho nikdo kdo by vyvolal můj zájem nebyl, uvidíme ted s novými akkvizicemi. I když Soho je extrém především svou politikou příplatků. Nebudu, zde ale vyvolávat flame a disutovat o tom, že nemám chodit někam za cenu 1500/h. Spousta holek už přisla na to, že méně znamená více, tj. že při cene 1300 neb 1200/h budou mít více klientu a vyšší výdělek.
Ramon
Ramon

Příspěvekod nemesis000 » čtv 22. led 2015, 1:07

Ramone, ty se tváříš, jak bys byl jediný, co se chová k ťapinám přívětivě a všichni ostatní jsou přinejmenším hulváti, kteří dívky šikanují. Tak mně to připadne, když čtu, co tu píšeš. Nechtěl jsem na to reagovat, ale asi máš fakt pocit, že psát o té nafoukané Rusce Tině, že něco spapala :shock: , je vtip. Stejně tak jako u Amy - ta nabídka, to jsem žasl, v negativním významu. Neměj strach, Ramone, ty holky si umějí poradit, peníze, které si vydělaj na privátě jen tak na jiné brigádě nenajdou, to většinu přivede zpět :wink: .
nemesis000

Příspěvekod Poas000poas » pát 23. led 2015, 0:55

Ramon píše: To Poas000Poas:
Váhám jestli odpovídat na ty tvoje výrony / černé sliny. Nejprve je třeba si uvedomit, že toto fórum není od toho, aby tady někdo někoho kádroval, to už jsem tady měli kdysi 40 let. Např. Tvoje hloupá pozn. k mému postu u Káti z Luxury, kdy jsi (snad jako jediný) naprosto nepochopil nadsázku a ironii. Co se týká Amy, tak ji to může odradit od dalšího působení na privátě vůbec a může zmizet ze scény, což se bohudík nestalo. Bohužel se to stalo u jiných holek od Mii....

To Ramon: už jsem nic nechtěl psát, ale Tvá poznámka mně k tomu vyprovokovala. Pokud někdo kádruje, tak to jsi Ty, když nazýváš můj názor hloupým , případně černými slinami. Já vše popsal bez nějakých urážek, jen svůj osobní názor.
Že se mýlíš je vidět třeba i v tom, že dívky od Mie si vesměs našly nové působení, pokud sis nevšiml.
Poas000poas

Zpět na Dotazy na dívky