Ahoj, nevíte o nějakých podobných holkách co nabízí služby?
https://www.instagram.com/p/B2jf9RpDRs6/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
pert.rudny píše:Podle instagramu ji je 16. Zkus se zeptat na místní služebně Policie ČR
SmokeyCZ píše:pert.rudny píše:Podle instagramu ji je 16. Zkus se zeptat na místní služebně Policie ČR
Věku jsem si nevšimnul, jen těch fotekSamozřejmě je logické, ze hledané holce musí byt aspoň 18 let, nevěděl jsem ze to tu musím psát
Chris Redfield píše:Proč by jí mělo být 18 ? Dnes šukají v klidu od 15ti. To jim končí zákonná lhůta chráněné vagíny.
Chris Redfield píše:SmokeyCZ píše:pert.rudny píše:Podle instagramu ji je 16. Zkus se zeptat na místní služebně Policie ČR
Věku jsem si nevšimnul, jen těch fotekSamozřejmě je logické, ze hledané holce musí byt aspoň 18 let, nevěděl jsem ze to tu musím psát
Proč by jí mělo být 18 ? Dnes šukají v klidu od 15ti. To jim končí zákonná lhůta chráněné vagíny.
chaospace píše:Chris Redfield píše:Proč by jí mělo být 18 ? Dnes šukají v klidu od 15ti. To jim končí zákonná lhůta chráněné vagíny.
Jinej paragraf.
Chris Redfield píše:chaospace píše:Chris Redfield píše:Proč by jí mělo být 18 ? Dnes šukají v klidu od 15ti. To jim končí zákonná lhůta chráněné vagíny.
Jinej paragraf.
Jakej ? To by mě zajímalo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 návštevníků