Hledat  

Mamina - pro zajdy Brno perverz

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Mamina - pro zajdy Brno perverz

Příspěvekod levappp » sob 15. lis 2008, 14:47

Tak jsem se hecnul a pujdu to s nějakou mamčou zkusit, jenom nevím kterou si tady vybrat, spousta dobrých tipů i recenzí, doporučíte mi nějakou aktuálně spolehlivou, přijemnou a mrduchtivou... je mi 21 a láká mě zralá na pichačku kolem 40-50 :)...sem uchyl ale každej jsme nějakej, dejte tip a zkušnost
levappp

Re: Mamina - pro zajdy Brno perverz

Příspěvekod Honzi » sob 15. lis 2008, 23:51

levappp píše:Tak jsem se hecnul a pujdu to s nějakou mamčou zkusit, jenom nevím kterou si tady vybrat, spousta dobrých tipů i recenzí, doporučíte mi nějakou aktuálně spolehlivou, přijemnou a mrduchtivou... je mi 21 a láká mě zralá na pichačku kolem 40-50 :)...sem uchyl ale každej jsme nějakej, dejte tip a zkušnost

Víš co, přidej. Tady máš jednu

Ráda budu společnicí, posluchačkou, partnerkou, milenkou, záleží na tom, co si vyberete. Za finanční výpomoc jsem dáma ve společnosti a divoška v posteli…třeba i s Tvým přítelem……pokud máte kde, nabídněte, foto pouze po předchozí domluvě, pište na sedesatka69@seznam.cz

Bližší info na http://www.amateri.cz/s339724-Brno-nabdka?sezkat=3
--:o
Honzi

Zpět na Dotazy na dívky