Hledat  

schuzka v soukromem bytě ....

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

schuzka v soukromem bytě ....

Příspěvekod monikavenga » úte 9. pro 2008, 20:06

Pro všechny ty, kteří nemají rádi složité domlouvání o čase... mám nový byt v Brně, a ráda bych Vám nabídla klid, pohodu, společně strávený čas , a pocit, že jste našli pohodovou milenku, která ví, co k pořádnému a nepředstíranému sexu patří..... Hezký den, Monika Venga 720 690 323
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod lery » úte 9. pro 2008, 21:59

Rád bych zašel,ale dovolat a domluvit se s tebou na čase je takřka nemožné.Ahoj Lery..........Suchý tam mokrý ven.
lery

inzerce

Příspěvekod technik » stř 10. pro 2008, 8:27

myslel jsem si , že inzerce kurviček probíhá na jiném serveru, ale Monika nevynechá jedinou příležitost se pochválit a nabídnout své služby,
pro Leryho, buď rád , že jsi se nedovolal ten šok by ti za to nestál :oo:
technik

Milému Technikovi

Příspěvekod monikavenga » čtv 11. pro 2008, 19:42

Ale ale milý Techniku, zase Ti vadí, že jsem zde uvedla informace o tom, že bydlím sama?Já vím, ono Ti vadí, že se ráda a s chutí miluju, líbám, nebo si pěkně užívám třeba ve vaně s pěnou a nekoukám se u toho na hodinky .... tak mne za to třeba zastřel .... ale pokud budeš takhle negativně přemýšlet o jiných lidech, užereš se k smrti . Ty asi nikdy nepochopíš, že se nechválím, ale aby ses trošku uklidnil, pochválím i Tebe, neboj, věř si, jsi prima kluk ..... zkus si to přiznat, a nech ostatní na pokoji.... Monika 100% Venga 720 690 323
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod automaxi » čtv 8. led 2009, 11:51

mě Monika naprosto vyhovuje a všem doporučuju!
automaxi

Zpět na Dotazy na dívky