Hledat  

luxusnější

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

luxusnější

Příspěvekod edsik » čtv 15. úno 2007, 13:44

nevíte o nejaké dražší - 3-4 litry za hodinu - která však odpovídá této zvýšené ceně? Tedy jak vzhledem tak přístupem a pekným prostředím?
edsik

cena vs. kvalita

Příspěvekod sombaro » čtv 15. úno 2007, 15:45

to je pitomost, že vysoká cena se rovná vysoká kvalita

bohužel v současnosti po privátech už moc nechodím a sleduji to takříkajíc z povzdálí, takže nemohu dát aktuální tipy, ale v minulosti jsem poznal několik holek, které byly relativně levné a přitom kvalitní (přístup, sledování času, čistota vč. ručníků, prostředí atd.) a takové holce jsem pak rád dal i něco navíc, za což se mi zase odměnily různými "bonusy" :roll:

taky je důležité, jak se člověk k té holce chová, to se zpravidla projeví na jejím přístupu, i když šlo o sex za prachy, tak jsem je bral jako kamarádky se kterými se dá i pokecat

na druhou stranu většina holek jsou drahé neochotné špindíry, kterým je dobře se vyhýbat
sombaro

Příspěvekod leo357 » ned 18. led 2009, 12:44

ahoj ,o jednom vím mrkněte na :www.privatbrno.com
je to tam luxus. Leo
leo357

Příspěvekod Honzi » ned 18. led 2009, 16:15

leo357 píše:ahoj ,o jednom vím mrkněte na :www.privatbrno.com
je to tam luxus. Leo

A nedá a nedá si pokoj, takže znovu :lol:

Leošku, když děláš promo, tak si dej do pořádku službičky na svých www stránkách, službičky na seznamkách a to co slečny nabízejí v telefonu.
A hlavně fotečky. Ono se to někdy celkem rozchází. A potom teprve dělej reklamu. :wink:
Honzi

Zpět na Dotazy na dívky