Hledat  

SANDRA-REAKCE

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

SANDRA-REAKCE

Příspěvekod Sandra » pon 16. úno 2009, 14:14

VAŠE CHOVÁNÍ JE OPRAVDU NEÚNOSNÉ.JSEM V BRNĚ NOVÁ A DO TEĎ JSEM PRACOVALA V PRAZE,ALE V BRNĚ NEMÁTE ASI VYCHOVÁNÍ NA KTERÉ JSEM BYLA ZVYKLÁ. PÁNOVÉ Z TOHOTO FÓRA MĚ UŽ,PROSÍM NEKONTAKTUJTE.SANDRA :!:
Sandra

Re: SANDRA-REAKCE

Příspěvekod P.J. » pon 16. úno 2009, 15:38

Sandra píše:VAŠE CHOVÁNÍ JE OPRAVDU NEÚNOSNÉ.JSEM V BRNĚ NOVÁ A DO TEĎ JSEM PRACOVALA V PRAZE,ALE V BRNĚ NEMÁTE ASI VYCHOVÁNÍ NA KTERÉ JSEM BYLA ZVYKLÁ. PÁNOVÉ Z TOHOTO FÓRA MĚ UŽ,PROSÍM NEKONTAKTUJTE.SANDRA :!:

:D Ještě prosím napiš kam to nemáme chodit ať si tě nepletem s nějakou jinou Sandrou. :twisted:
P.J.

Příspěvekod Honzi » pon 16. úno 2009, 16:33

P.J. píše:
Sandra píše:VAŠE CHOVÁNÍ JE OPRAVDU NEÚNOSNÉ.JSEM V BRNĚ NOVÁ A DO TEĎ JSEM PRACOVALA V PRAZE,ALE V BRNĚ NEMÁTE ASI VYCHOVÁNÍ NA KTERÉ JSEM BYLA ZVYKLÁ. PÁNOVÉ Z TOHOTO FÓRA MĚ UŽ,PROSÍM NEKONTAKTUJTE.SANDRA :!:

:D Ještě prosím napiš kam to nemáme chodit ať si tě nepletem s nějakou jinou Sandrou. :twisted:

Vždyť má jedinný příspěvek. Jak ji někdo mohl kontaktovat. :idea: Nějaký honič nebo honička se tady sama vzrušuje --:o
Honzi

Příspěvekod DOBRABRIGADA » pon 16. úno 2009, 18:17

Admin,prosím vymazat tu bláznivou Viktorku!!! :?
DOBRABRIGADA

Zpět na Dotazy na dívky