|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
frantavb píše:Zaujal mě tento inzerát,ale už víc jak 3 týdny se pokouším volat ale nikdo to nebere.Pokud jste se někdo dovolal nebo jste za ní byl tak napište jaká je.Podle prostředí na fotce bych řekl že to bude privát na Provazníkové ten menší panelák hned u křižovatky,číslo myslím 72.
Je to Provazníkova 70. Dělá většinou až po 14. hodině a vše o ní si přečteš v recenzi, kterou v předchozím příspěvku uvádí Vulkan. Nemyslím, že by pendlovala mezi Křížovou a Provazníkovou. Nově dělá jen na té druhé adrese.frantavb píše:Zaujal mě tento inzerát,ale už víc jak 3 týdny se pokouším volat ale nikdo to nebere.Pokud jste se někdo dovolal nebo jste za ní byl tak napište jaká je.Podle prostředí na fotce bych řekl že to bude privát na Provazníkové ten menší panelák hned u křižovatky,číslo myslím 72.
david2 píše:Je to Provazníkova 70. Dělá většinou až po 14. hodině a vše o ní si přečteš v recenzi, kterou v předchozím příspěvku uvádí Vulkan. Nemyslím, že by pendlovala mezi Křížovou a Provazníkovou. Nově dělá jen na té druhé adrese.frantavb píše:Zaujal mě tento inzerát,ale už víc jak 3 týdny se pokouším volat ale nikdo to nebere.Pokud jste se někdo dovolal nebo jste za ní byl tak napište jaká je.Podle prostředí na fotce bych řekl že to bude privát na Provazníkové ten menší panelák hned u křižovatky,číslo myslím 72.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků