|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
brnak1 píše:Ma nekdo zkusensot s Nikolou (TEL. 720186546 )?
Nemuzu na ni nikde nic najit Znate ji nekdo?
Do telefonu mi rikala, ze fotka je na 100 % jeji vlastni
Mluvil jsem s ni ve 12, v inzeratech ma od 10 hod, ve 12 me rekla abych se ozval kolem 2, ze uz bude "u sebe" v Černých Polích - Hausmanova 14. Kdyz ji pak volam po 2 ze uz jsem tam, tak uz nezvedala telefon
Ceny ma vysoke 1000/1500 + priplatek 300 zabez.
Myslím, že toto foto neodpovídá skutečnosti. Před tím, používala fotky, které více odpovídaly reálu. Nilola je menší, trošku oplácanější děvče, ve věku, možná něco přes 20let. Podle fotky, jsem si ji představoval jinak (lépe) a po otevření dveří, jsem chtěl udělat otočku, ale nakonec jsem zůstal na půlhodinu za litr s orálem "bez", za 500 (ne za 300, jak se zde píše). Do času se počítalo moje i její vysprchování. Vlastní služba proběhla v mezích slabšího průměru, akorát v některých chvílích při kuřbě, jsem měl pocit, že je to trošku nad ním. Slečna sice ochotně měnila polohy a nebyla nepříjemná, avšak žádnou jinou aktivitu nevytvořila. Navíc si myslím, že tam holky mají přísný režim a řád, což se negativně projevuje na kvalitě služeb. Privát je v řadovém domě na ul. Hansmannova a zřejmě celý slouží k poskytování er. služeb. Samotná ulice je "slepá", a tak je téměř bez provozu. Já jsem měl po příjezdu a zaparkování pocit, jako bych se ocitl na cizím dvoře. Nevím, jestli mám Nikolu doporučit, ale já návštěvu opakovat určitě nebudu, vzhledem k cenám a záporům, o kterých se zmiňuji.brnak1 píše:Ma nekdo zkusensot s Nikolou (TEL. 720186546 )?
Nemuzu na ni nikde nic najitZnate ji nekdo?
Do telefonu mi rikala, ze fotka je na 100 % jeji vlastni![]()
Mluvil jsem s ni ve 12, v inzeratech ma od 10 hod, ve 12 me rekla abych se ozval kolem 2, ze uz bude "u sebe" v Černých Polích - Hausmanova 14. Kdyz ji pak volam po 2 ze uz jsem tam, tak uz nezvedala telefon![]()
Ceny ma vysoke 1000/1500 + priplatek 300 zabez.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků