Hledat  

Dornych 33

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Dornych 33

Příspěvekod frantavb » sob 26. črc 2008, 13:43

Mám dotaz ohledně tohoto privátu.Jaké je tam v současné době obsazení ?Stojí některá ženská za návštěvu?Zajímá mě tento privát především proto,že je to blízko nádraží a nechce se mě ještě trmácet někam přes půl města.Díky.
frantavb

Dornych 33

Příspěvekod monikavenga » pon 11. srp 2008, 18:00

Frantovi a všem ostatním - Privát na Dornychu 33 už skončil. Je to už několik měsíců - dámy zkrátka neutáhly nájem. Šlo o dva byty nad sebou, dívky víceméně náhodně vybrané .Některé z nich najdete v jiných privátech. Adresa Dornych 33 skončila, asi to bude tím, že tu bylo podobné osazenstvo jako na : Náměstí 28 října č. 9 , Turgeněvova 10, Staňkova 12 ... všechny tyto byty a priváty skončily ... že by stejná příčina?
Sexu zdar, a tomu opravdovému a kvalitnímu obzvlášť . Monika Venga
720 690 323
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Re: Dornych 33

Příspěvekod vulcan » pon 11. srp 2008, 21:13

monikavenga píše:Frantovi a všem ostatním - Privát na Dornychu 33 už skončil. Je to už několik měsíců - dámy zkrátka neutáhly nájem. Šlo o dva byty nad sebou, dívky víceméně náhodně vybrané .Některé z nich najdete v jiných privátech. Adresa Dornych 33 skončila, asi to bude tím, že tu bylo podobné osazenstvo jako na : Náměstí 28 října č. 9 , Turgeněvova 10, Staňkova 12 ... všechny tyto byty a priváty skončily ... že by stejná příčina?
Sexu zdar, a tomu opravdovému a kvalitnímu obzvlášť . Monika Venga
720 690 323

A co slečna Sára 775 670 949 ?? Té jsem nedávno volal, a říkala , že je na Dornychu 33, nicméně, když jsem přišel v dohodnutou dobu, byla obsazená... zvláštní jednání.. :evil:
Tak neví někdo, jestli tam je nebo kde je, do frasa ? :D

Barák a lokalita, to je ale hrozné, nebylo by škoda, kdyby tam ten privát skončil. Výhoda blízkosti Zvonařky je relativní, obvykle MHD funguje.. A autem se tam taky špatně parkuje.
vulcan

Lokalita Zvonařka

Příspěvekod monikavenga » úte 12. srp 2008, 9:28

Tak horní byt na Donychu snad funguje .... Lokalita sice nic moc, ale byty ve vchodě 33 jsou rekonstruované, nové koupelny, podlahy ... no ale víc už záleží na obyvatelích (respektive obyvatelkách ... ).Pokud si ho i hezky vybaví, není co řešit . Problém je v tom, že slečny jsou tu dočasně, takže se jim nechce moc investovat , seženou někde postel, ručníky.... a zadají inzeráty... To je asi vše. Tajemství hezkého sexu je ale v něčem trošku jiném .... :wink: Monika Venga
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod frantavb » pon 18. srp 2008, 23:17

Nedivím se že neutáhly nájem když ty baráky vypadají zvenku přímo hrozně.Jak Dornych 33 tak privát na Železniční,tam je to ještě o 100% horší.Věřím tomu že polovina chlapů co před tyto baráky dorazila tak hodila zpátečku.
frantavb

Příspěvekod vulcan » pon 18. srp 2008, 23:56

frantavb píše:Nedivím se že neutáhly nájem když ty baráky vypadají zvenku přímo hrozně.Jak Dornych 33 tak privát na Železniční,tam je to ještě o 100% horší.Věřím tomu že polovina chlapů co před tyto baráky dorazila tak hodila zpátečku.

Někdy horší design skrývá příjemné překvapení :D , nemyslím tím design dívek, ale baráku...
Jak říká Monika.., tajemství pěkného sexu je v něčem jiném.., ne v nové fasádě... :D

No, ano, je to takový brněnský Bronx či Haarlem
vulcan

Příspěvekod a.mfora » čtv 5. úno 2009, 15:24

pěkné, že by Vaňkovku stavěli v Bronxu? má stejnou adresu :lol: Jinak ze tří privátú na této adrese zůstali jen dva a v každém bytě je jen jedna osoba ženského pohlaví. Takže .... tolik k této adrese :)
a.mfora

Příspěvekod vulcan » čtv 5. úno 2009, 15:52

a.mfora píše: Jinak ze tří privátú na této adrese zůstali jen dva a v každém bytě je jen jedna osoba ženského pohlaví.

jak se ty osoby ženského pohlaví jmenují (t.č.) a jaké mají tel číslo nemůžeš, pro pořádek, napsat ?
vulcan

jedna osoba ženského pohlaví....

Příspěvekod monikavenga » čtv 5. úno 2009, 20:21

cha, cha... no chyba lávky. V každém bytě je několik osob ženského pohlaví, je to pravda, byty zůstaly jen dva ... ve druhém patře byt číslo čtyři - na dveří má zlatou čtyřku, no a hned nad ním. Nedávno jsem zde byla na kafe .... a ,, žen,, zde bydlí dost ... ovšem do telefonu se říká : jsem tu sama .... jako obvykle. Telefony si snadno zjistíte. ¨
Hezký den Monika Venga
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Magor » čtv 5. úno 2009, 23:39

Vim o dvou zenskych, ktery se tam vyskytuji ve dvou bytech.
V jednom je Jana 773 549 969, byva tam sama, strida se tam s jinou, ted nevim s kterou, prej ma vetsi prsa. Mozna byvaji nekdy aji zaroven, kdyz jsem tam byl, tak tam byla vzdy jen Jana.
V druhym byte je (byla) Kamila 777 085 400, takova vysmata holka, krev a mliko, dela peknej hlubokej oral ::oral:: Taky byla sama.
Obe inzeruji na sexprivatu.
Magor

Příspěvekod a.mfora » stř 18. úno 2009, 10:01

S Janou se střídám já:Martina. Máš pravdu trošku větší prsa mám (jen7).
Pro přehled já tu jsem pondělí až středa a Jana pátek až neděle
a.mfora

Příspěvekod Opusteny » stř 18. úno 2009, 12:22

a.mfora píše:S Janou se střídám já:Martina. Máš pravdu trošku větší prsa mám (jen7).
Pro přehled já tu jsem pondělí až středa a Jana pátek až neděle

A kdo je ve čtvrtek? :o)
Opusteny

Příspěvekod a.mfora » ned 22. úno 2009, 18:53

ve čtvrtek stávkujeme. Mimochodem Moniko nemáš zase až tak skvělé informace jak tvrdíš. Jsou tu už pouze dva byty a v každém jedna holka. Tak se to pokus zapamatovat než budeš pouštět mylné informace do světa.
a.mfora

Zpět na Dotazy na dívky