Hledat  

SLECNA_OD_VEDLE

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

SLECNA_OD_VEDLE

Příspěvekod humik » čtv 14. kvě 2026, 11:37

humik

Re: SLECNA_OD_VEDLE

Příspěvekod nucleoner » pát 15. kvě 2026, 22:30

Holka funguje vetsinou v Praze, obcas zavita Brno. Casto meni nicky, pamatuju si Paja_Chodov, Holka_z_Letnan...na AM hodne aktivni.
Byl jsem asi dva roky zpet prave u Chodova.
Tehdy celkem stihla, sikovna. Oral byl dobrej, sex uz si nevzpominam presne ale nebyla to ani bomba ani pruser. Proste neco na co clovek casem zapomene, ale zklamanej jsem tehdy nebyl to vim. Ted jsem teda dostal chut jeden vecer, nabizi i oral za 1000 tak si rikam na rychly vysypani proc ne. Holka kterou uz znam. Pisu teda na AM a domluva v cajku, mohla hned.
Velkej omyl hned jak otevrela. Na muj vkus strasne pribrala a hrozne sesla. Neupravena, mastny vlasy, prazdnej vyhorelej pohled. Strasne blekotala nesmysly, bylo mi ji sice lito ale hodil jsem otocku, tohle by nemelo cenu. Mozna jsem trefil blbej den, nekdy se to stane kazdymu. Ale tim ze muzu srovnat pred a po, tak z teto zkusenosti krasnej priklad toho jak to s clovekem muze jit z kopce...skoda. Jinak vse podstatny ma vyplneny v profilu.
nucleoner

Zpět na Dotazy na dívky