Chlapi - poraďte mi prosím nějakou s pěknou chlupaticí. Už mě ty s oholenou lezou krkem. A kdyby měla ještě pořádný kozy bylo by to fajné.
Díky. :
oo:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Leonka 773935497 má pořádnou chlupatici i větší kozy, jak si přeješ. Je jí přes 30, menší, nehezká, celkem příjemná, foto neodpovídá. Zůstal jsem, i když jsem měl velké nutkání zdrhnout. Nabídla mně půlhodinu za litr (což je na" takovou" pracovnici hodně!) plus orál bez za 200, plus vše bez za jakýsi příplatek, což jsem celé, raději přeslechl. Při mrdačce předvedla sérii hraných orgazmů, trošku mně pokouřila péro a poté jsem byl rád, že jsem vypadl. To chlupaté, neudržované ohambí, je fakt děsné!! Sídlí na ul. Hybešova.Chuanito píše:Chlapi - poraďte mi prosím nějakou s pěknou chlupaticí. Už mě ty s oholenou lezou krkem. A kdyby měla ještě pořádný kozy bylo by to fajné.
Díky. :
oo:
Chuanito píše:Chlapi - poraďte mi prosím nějakou s pěknou chlupaticí. :
oo:
zulupapa píše:Ahoj všem, kdybyste náhodou našli nějakou s chlupama, aspoň krátkýma, dejte prosím vědět. Dík
Patrik567 píše:Katka Hlinky 34 tel:603928066 volat můžeš nonstop
Hlinky píše:for:Patrik567-milý pisateli i mě by zajímalo,kdo jsi.Spousta věcí,které tu zazněly se nezakládají na pravdě.Nestojím o žádnou propagaci privátku a už vůbec tu není nikdo,kdo by byl chudáček či někdo někomu kradl klienty.Elena.
Patrik567 píše:Hlinky píše:for:Patrik567-milý pisateli i mě by zajímalo,kdo jsi.Spousta věcí,které tu zazněly se nezakládají na pravdě.Nestojím o žádnou propagaci privátku a už vůbec tu není nikdo,kdo by byl chudáček či někdo někomu kradl klienty.Elena.
Milá slečno jestli se ti nelíbí když tě někdo pochválí a je s tebou spokojený tak to je špatné, ale šukáš jako drak jsi fakt divoška.Elen 739946004 neboj brzo příjdu a zopákneme si to i když nejsi chlupatá, miluju jajk u toho křičíš a ty tvoje krásný kozy taky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků