Hledat  

Zezu22

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Zezu22

Příspěvekod man963 » stř 10. čer 2026, 17:49

https://www.amateri.com/cs/lide/3615210/Zezu22
Je fakt nová, nebo ji někdo poznáváte?

Ahoj
Jsem tu nová a upřímně… je to pro mě všechno trochu neznámé. Nikdy jsem nic podobného nezkoušela, ale život někdy přivede člověka na nečekaná místa a proto zkouším své životní zvraty vyřešit takto… Sex a intimita jsou moje hobby a proto chci spojit příjemné s užitečným.
Hledám příjemné, diskrétní setkání za finanční odměnu s někým, kdo ví, jak se chovat k ženě a umí si užít hezké chvíle bez zbytečného tlaku a hloupých otázek. Jsem přítulná, milá a ráda si užívám blízkost, když mezi námi přeskočí ta správná jiskra.
Mám vlastní prostor, takže soukromí a pohodlí jsou samozřejmostí.
V čem ale rozhodně vynikám? Tantricka masáž ke mou chloubou.
Fotky najdeš v albu – další neposílám. Pokud tě zaujmu, nejlepší je se jednoduše ozvat a domluvit se jako dva dospělí lidé.
Jen malá, ale důležitá věc: všechno probíhá výhradně s ochranou a to je pravidlo, které neměním ani za žádné příplatky. Bezpečí a respekt jsou pro mě základ.
Pokud máš skutečný zájem o setkání a ne jen nekonečné psaní, napiš.
Možná zjistíme, že nás čeká velmi příjemný večer…

Žádná reakce na slušný dotaz, ve které čtvrti má prostory a jaké má ceny, i když si ho přečetla.
Tak možná je to pro ni hloupá otázka? :lol: Mně teda přijde slušnější se zeptat na ceny, než něco rovnou nabízet.
man963

Re: Zezu22

Příspěvekod Caesar.1 » stř 10. čer 2026, 21:51

Určitě není nová, měla inzerci už v Prostějově u Jelínka cca měsíc zpátky buď fotky kradený nebo to byla ona
Caesar.1

Re: Zezu22

Příspěvekod kukoko » pon 15. čer 2026, 14:13

mě psala že má pronajato na Erbanově ...což je místo kam já jít fakt nechci ... a hodka trojka půl dvojka ...zkušenost nemám
kukoko

Zpět na Dotazy na dívky