Hledat  

ZuziGold

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

ZuziGold

Příspěvekod slimjims » úte 21. črc 2026, 21:11

Nemá někdo zkušenost?Chvili má profil na Amaterech ,ale pry uz masiruje v Brně 7 let..ted je momentalně v Lady Marion v Krpoli..ma tam pronajaty pokoj pres den.Někoho mi připominá podle fotek.
https://www.amateri.com/cs/lide/3710473/ZuziGold
slimjims

Re: ZuziGold

Příspěvekod nucleoner » sob 25. črc 2026, 20:42

Nikdo nic, tak jsem se vydal na zkušenou sám :)
Ano, holka je aktuálně v Lady Marion na Palackého.
A ano jak píše kolega předemnou taky mi byla povědomá. Profil sice novej ale tento byznys dělá už roky. Byla myslím i v Praze. Bohužel si nemůžu vzpomenout na jméno jaké používala a kde tady v Brně byla.
Fotky které aktuálně má na AM jsou její, ale oproti nim má ještě pár kilo navíc. Není vyloženě tlustá, ale kus slovanské asi 175cm vysoké ženské s většíma kozama. Věk tak 35 mozna ke 40 asi nevím.
Komunikaci směřuje ma WA.
Ohledně akce, primárně nabízí masáž a za příplatek orál a sex.
Masáž 1600/h, zakončení OB (ne do pusy) 2000/h, sex 2500/h.
Vzhledem k tomu že byla prostorově větší (hlavně prdel) než jsem čekal tak jsem využil jen masáž a orál.
Masáž klasika patlání oleje bohužel. Orál jsem si vyžádal s gumou a ten se mi docela líbil, šla hodně hluboko a neflákala to.
Celkově teda není to průser a domluva je rychlá a v pohodě. Holka mi nepřišla úplně blbá a byla příjemná. Čas mírně přetažen. Kdo má rád tento typ postavy asi bude spokojenej ikdyž nevím jaká je v sexu. Za mě na opáčko ale ne, zkusím zase jinde.
nucleoner

Zpět na Dotazy na dívky