Hledat  

Linda

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Linda

Příspěvekod jik32 » sob 1. říj 2011, 11:37

jik32

Re: Linda

Příspěvekod SJ » ned 2. říj 2011, 13:21

Nedávno jsem u ní byl, sídlí v Omeze na Svoboďáku. Domluva bez problémů. Věk i fotka odpovídá. Kouř nic moc, šuk průměr. Sama aktivní moc není, ale o co jsem si řekl, to udělala. Dá se s ní i rozumně povídat. Cena 1 hod = 1500,-. Čas hlídá na telefonu, ale vyloženě nevyhazuje.
Kdyby někdo chtěl a dala by si říct, tak bych na ni vlezl ve dvou. :D
SJ

Příspěvekod lance7 » ned 2. říj 2011, 22:04

SJ píše:Nedávno jsem u ní byl, sídlí v Omeze na Svoboďáku. Domluva bez problémů. Věk i fotka odpovídá. Kouř nic moc, šuk průměr. Sama aktivní moc není, ale o co jsem si řekl, to udělala. Dá se s ní i rozumně povídat. Cena 1 hod = 1500,-. Čas hlídá na telefonu, ale vyloženě nevyhazuje.
Kdyby někdo chtěl a dala by si říct, tak bych na ni vlezl ve dvou. :D

Můžu potvrdit, už začátek byl děs - takové to "mechanické" honění (to vyloženě nesnáším), pak tzv. "orál" (olizování špičky + cca 2 cm dovnitř), na koníčka bylo doslova, hopkala na mě opravdu jak na Velké pardubické :roll: a perla na závěr: když jsem ji šoustal zezadu, tak furt "utíkala" pryč ode mě (asi ji má krátkou či co...), tak jsem ji musel obrátit na záda, nohy do praku a to už neuhnula, páč to nejde, že :P Ale to jí zase při tom lezly oči z důlků jako bych ji narážel na kůl...
Takže shrnutí: jednou a dost.
Jo, a na můj vkus má malé kozy - sotva dvojky. Podle mě to nejsou její fotky http://www.goldladies.cz/show/girl/42/
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Rafael » pon 3. říj 2011, 0:58

lance7 píše: Linda - Takže shrnutí: jednou a dost.
Jo, a na můj vkus má malé kozy - sotva dvojky. Podle mě to nejsou její fotky http://www.goldladies.cz/show/girl/42/

To víš, že to nejsou její fotky, viděl jsem ji už 2x když jsem šel za jinou, tak mně vždy přišla otevřít a snažila se zaměnit za jinou..

V poslední době to je s úrovní v Omeze špatné.
Jednou jsem volal a domluvil se s Danielou, jasná domluva, za 20 minut. Příjdu a otevřela Linda, že Daniela není , že už odešla. Zkrátka žádná solidnost.
Podruhé zase domluva s Denisou a ta rovnou řekla, že u ní domluva neplatí, že kdo příjde, toho vezme. :evil:
Tak takový privát u mně skončil. Asi si to pasák neumí ohlídat, aby se dodržovaly domluvy. Snad jediní výjimka byla Sabina, u ní vše bylo dodrženo.
Neříkám, že je dobré se objednávat třeba půl dne dopředu, ale pokud se domluvím na čase - za hodinu nebo za 1,5 hodiny, tak to zkrátka má platit pro obě strany.
Jinak at jdou do háje !!
Taky vysoké ceny u Omegy jsou pro mne velké minus a raději půjdu jinam. :wink:
Rafael

Zpět na Dotazy na dívky