Udivují mě ceny, které uvádějí: půl hodiny 1500,- a 1 hodina 2000,- Ty jejich služby jsou tak
excelentní, nebo přehnané či už neplatí? Není snad možné, že při těchto cenách ještě
fungují. Dá mi někdo odpověď? Dík.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kure píše:Udivují mě ceny, které uvádějí: půl hodiny 1500,- a 1 hodina 2000,- Ty jejich služby jsou tak
excelentní, nebo přehnané či už neplatí? Není snad možné, že při těchto cenách ještě
Kure píše:Udivují mě ceny, které uvádějí: půl hodiny 1500,- a 1 hodina 2000,- Ty jejich služby jsou tak
gogo123 píše:Kure píše:Udivují mě ceny, které uvádějí: půl hodiny 1500,- a 1 hodina 2000,- Ty jejich služby jsou tak
Myslel jsi tohle http://www.sexprivatbrno.com/index.php/cenik/. Zahlédl jsem to asi před rokem a je to stále stejné.Tam nemohl nikdo přece chodit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků