Hledat  

Koho vybrat v Praze

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Koho vybrat v Praze

Příspěvekod Krcinaj » ned 1. led 2012, 19:04

Chtěl bych zkušnější z vás poprosit o radu za kým v Praze. Zatím nemám valné zkušenosti a nechci znovu naletět. Mám jenom tyhle požadavky
18-25 let, slušný prostředí, žádný silikon na vzhledu mi tolik nezáleží jen aby byla přítulná a dalo se s ní i mluvit. Díky
Krcinaj

Re: Koho vybrat v Praze

Příspěvekod vulcan » stř 4. led 2012, 6:28

Krcinaj píše:.. poprosit o radu za kým v Praze. ..nemám valné zkušenosti a nechci znovu naletět. Mám jenom tyhle požadavky
18-25 let, slušný prostředí, žádný silikon na vzhledu mi tolik nezáleží jen aby byla přítulná a dalo se s ní i mluvit.

Krcinaj
no jestli tomu dobře rozumím,
tak bys chtěl asi studentku s přírodními kozičkami, může být docela škaredá a spíše humanitní směr.... no nějaká by se na Albertově našla. :wink:
přítulné tam vždycky byly. A slušný prostředí na kolejích taky najdeš, nejlépe na Hvězdě, na Vypichu.
Byla tam jedna s přírodními čtyřkami, studovala východní jazyky. :oo:

No, vážně, :D
v Praze je tolik privátů a tak se to tam každý týden mění, že nejde ukázat na jednu adresu. Vždy máš nějaký riziko a vždy si musíš poradit na místě podle situace.
Určitě nechoď nyní do Showparku, dobrý přístup tam v 99% nenajdeš.
Snad si dobře vybereš v Mazlivkách (Mazlivé studentky, Lucemburská, Vinohrady), tak si lze vybrat na místě, stejně tak v Peříčku, ulice Tyršova u IPP.
Kvalitní privát je stále Italská (Privateskort), nyní na Vodičkové. Trošku se to tam taky zhoršilo, majitel moc nedohlíží a holky mají roupy. :shock: Krásné holky tam ale najdeš, včetně i původem z Brna. Kontakty tady někde máš, viz Dívky mimobrněnské, něco jsem tam dříve napsal. telefony zůstávají stejné.
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky