Hledat  

Sexyamaterka 773 289 616, amateri.cz

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Sexyamaterka 773 289 616, amateri.cz

Příspěvekod antitom » pát 6. črc 2012, 19:08

Včera jsem z dlouhé chvíle zase zamířil na amatéry. Nabízel se tam nick "sexyamaterka", tak jsem jí napsal. Prý je doma sama, studentka a chce si přivydělat, není profi. Po nějaké době naskočila její webka a divadlo začalo :-)
Nevypla zvuk a tak bylo slyšet, jak jí pasmen vysvětluje použití webky, co a jak má říkat, ceny atd. Bylo zajímavý poslouchat, jak jí volají norníci a domlouvají služby a ona tvrdí, že je sama, není profi a že jí to baví.
Po chvilce se do bytu dostavily další dvě "amatérky" a už to začalo: "ten je sympatický, tomu řekni za orál 500. Ten píše jak hovado, tomu řekni 800. Ukaž kozy, na to oni skočí". Tak se před webkou vyprsila a holky začaly jásat, že jim vyskakují nový diskuse. Pak dávaly rady, jak norníka nejrychleji "odbavit" a vyhodit atd atd.
Celkem asi 45 minut velmi zajímé činnosti, na amatéry chodím minimálně, ale včera to byl fakt úlovek :D :D

Je mi jasné, že většina "amatérek" jsou profi holky, ale tyhle se proflákly celkem nápadně, ještě i s pomocí pasmena. Bohužel jsem nezjistil, o který privát se jedná, podle čísla co má holka v profilu jsem nic nenašel. Nicméně až na ni narazíte, tak to ryzí amatérka není, spíš nějaká nová v oboru...
antitom

Re: Sexyamaterka 773 289 616, amateri.cz

Příspěvekod kcarlos » pon 9. črc 2012, 15:20

[quote="antitom"] Pak dávaly rady, jak norníka nejrychleji "odbavit" a vyhodit atd atd.
quote]

Velmi zajímavý článek :) Jen by mne zajímaly detaily týkající se rychlého odbavení. Abych nebyl zaskočen, když na mne vytáhne razítko :D
kcarlos

Zpět na Dotazy na dívky