Hledat  

Nikolka 776 563 881

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nikolka 776 563 881

Příspěvekod Marast » ned 19. srp 2012, 22:40

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s touto údajnou cudnou studentkou (análnicí) Nikolkou? Objevila se v Do pelíšku, ale nikde o ní nic nemůžu najít. Jinak vypadá docela sympaticky, pokud jsou fotky pravé, není to úplná vychrtlina, ale taková normální holka. Pokud by všechno bylo jak píše, možná bych do budoucna oželel i tu stovku nad mojí psychologickou hranicí. Nezkusili už jste někdo ať zbytečně nejdu někam kde to nemá smysl?

http://www.naprivat.cz/do-pelisku/nikolka/

Díky
Marast

Re: Nikolka 776 563 881

Příspěvekod Vladan » pon 20. srp 2012, 7:48

Nikolka mi připadala starší než uváděných 18 let. Fota jsou její. Není žádná super kráska, ale ani šeredka, prostě obyčejná holka, ale podle fotek jsem čekal víc. Chtělo by to spravit zuby. Chování dosti odměřené a co mě dostalo bylo, že chtěla příplatek i za orál. Ten prý není v základní ceně. Byl jsem rád, že jsem nešel na celou hodinu, což jsem původně zamýšlel. Ukončení akce bylo oznámeno budíkem na jejím telefonu, takže přetažení nehrozí a ani nevím od kdy začla stopovat, ale nejspíš čas byl dodržen. V sexu dost pasivní navíc byla cítit cigaretama. Privát á la Bella, tj. velká chodba hodně pokojů a byl tam celkem velký ruch. Koupelna, pokoj i ručník naprosto v pořádku - čisto a uklizeno. Za mě o opáčku neuvažuji.
Vladan

Re: Nikolka 776 563 881

Příspěvekod Rafael » pon 20. srp 2012, 19:31

Zkušenost mám a ne moc dobrou, dost fotky klamou, Nikol je obyčejná holka, (nic proti tomu) s dost nevábným nebo spíš neosobním přístupem. Takové podivné praktiky, co popsal Vladan, potvrzuji. Privát poblíž Veveří.
Určitě lépe zajít na stejný privát za Sandrou, dříve Sabina v bella.. To už je jiný kafe..
Rafael

Zpět na Dotazy na dívky