Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.
Se subinkami a s komtesami je strašný problém. neinzerují, problém je najít jelikož zde je hrozba trestního zákona.
skoro nikde nenajdes subinku, která by byla u nějakého sm studia případně s dominou, které by pracovaly spolu. zde se domina případně majitel studia pohybuje na velmi tenkém ledě ohledně možného spáchání trestného činu kuplířství. ono když si ten popis toho skutku přečteš, opravdu to muže naplnovat ten skutek trestného činu . takže vlivem opatrnosti se subinky v inzerci moc neobjeví, což na jedné straně chápu, mít akci se subinkou a najednou se ti rozletí dvěře a ve vteřině mít plnou místnost zakuklencu určite nění to pravy ořechový.
Tak v Brně přece jsou Dominy s konteskou, vím aktuálně o třech. Izabela s Mischell, Sára z Tyršové také inzeruje kontesku, i u Angelly jsem viděl nabídku. Otázka je, do jaké míry jsou submisivní, jestli nejsou spíš pravá ruka Dominy. Že je jich málo také bude tím, že holky nabízející se za peníze jsou většinou dominantní povahy... pravé subinky to podle mě nedokážou.
Ahoj,jezdívá sem jedna tusím nekde z cech, inzeruje jen občas v IE jak subinka 48, mel jsem ji 2x,muzete ji delat všechno , i když prý nemá ráda bolest , tak hodne vydrží. Po třetí už asi nepujdu, ale komu nevadí vek a vzhled a chce holku proplesknout, tak to muze zkusit Telefon nemám,musíte si kupovat IE a potkáte ji