Hledat  

Adéla : 731267107

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Adéla : 731267107

Příspěvekod jeff87 » čtv 27. úno 2014, 21:00

Znáte prosím někdo tuhle holku? Opět mi zdejší vyhledávač nic nenašel ale je dost možný že je chayba u mě. Pokud tady už je tak se omlouvám že zakládám nove vlakno
http://chciholku.cz/?page_id=5&id=27
jeff87

Re: Adéla : 731267107

Příspěvekod acx » čtv 27. úno 2014, 22:45

tento web není nějak seriozní, objevují se na něm inzeráty, co jsou dávno out, jako aktuální ... . :roll:

podvod nebo chyba software? každý si udělá vlastní názor.
Uvedené fotky Omega privát, kdysi v dávnověku ... :wink:
acx

Příspěvekod lance7 » pát 28. úno 2014, 8:44

acx píše:tento web není nějak seriozní, objevují se na něm inzeráty, co jsou dávno out, jako aktuální ... . :roll:

podvod nebo chyba software? každý si udělá vlastní názor.
Uvedené fotky Omega privát, kdysi v dávnověku ... :wink:

Ano, je to tak, Omega a GL. Za Adélou jsem se tehdy chystal (i potom když byla posléze na Kozí 9), ale nějak jsem se k ní nikdy nedostal, páč dělala až od cca 21 hod a nebo nebyla přítomná když mě to vyhovovalo... Takže zkušenost nemám. Ale jinak jsem měl s holkama z GL (Daniela, Angelika, Linda) veskrze docela dobrou zkušenost. Akorát ta cena, a především ty nehorázné příplatky 500,- Kč za kde co (líbání, OB,...) :evil:
Takže podle datumu inzerátu zřejmě úplně neskončila, otázka je akorát její aktuální vzhled - ty fotky jsou 3÷5 let staré, a už tehdy si uváděla věk 29 let, což znamená, že s největší pravděpodobností měla už tehdy 30+... :roll: A kde teď působí (podle cen to rozhodně nebude už na Kozí 9 :wink: ). Ale to se dá lehce zjistit po telefonu, že... :)
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod acx » pát 28. úno 2014, 10:53

právě té aktuálnosti inzerátu bych nevěřil, vždyť je tam mimo jiné aktuální inzerát Sáry z Belly, která už to dělá dlouho bokem s jejím tehdy pracovním číslem, které používá dávno jiná ... .
Jiné divné inzeráty Míša asi kdysi SOHO, Nikolka Bankobystrická, ...
Já mám dojem, že oni na webu semtam oživí starý inzerát, aby jejich web byl přitažlivější ...

PS:
Vyhledem k řadě dotazů v SZ na Sářin vedlejšek doplňuji, že jsem vycházel z předpokladu, že Sára (coumeh) má druhý nic cran18 , která se k tomu přiznala .
Pokud tak není, jedná se o mylnou informaci ...

Ale inzerát na seznamce měla, myslím si podvodně ...
acx

Zpět na Dotazy na dívky