Hledat  

Lara - tantra masáže - nějaká zkušenost?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Lara - tantra masáže - nějaká zkušenost?

Příspěvekod hitch » sob 27. srp 2016, 11:26

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s tantra masáží u Lary?
http://www.namasaz.cz/eroticky-masazni- ... lara-7410/

Volal jsem jí a hodina je za 1500, pak nabízí 90 minut a 120 minut.

díky za případnou zkušenost
Naposledy upravil hitch dne sob 27. srp 2016, 21:18, celkově upraveno 1
hitch

Re: Lara - tantra masáže - nějaká zkušenost?

Příspěvekod jarjaroslav » sob 27. srp 2016, 13:01

hitch píše:Volal jsem jí a hodina je za 1500, pak nabízí hodinu a půl a dvě hodiny.

Mně tvrdila, že lze i půlhodina za 1.000,-...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sweetmarion » sob 27. srp 2016, 13:28

tantra masáž za půlhodiny? bullshit :D i když je to tak skoro u všech, kteří nabízejí tantru, že služba s tantrou nemá nic společného, tak půlhodina je jasné potvrzení, že se jedná o nabídku pouhé iluze tantrické masáže...i hodinka je taková tantra z rychlíku...:D

Pozn. ani já tantru nenabízím, pouze vyjadřuji kritiku znevažování tohoto krásného učení, ke kterému mám hluboký respekt
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod hitch » sob 27. srp 2016, 21:18

nn. Myslel jsem "hodinu a půl", tj. 90 minut. :)
hitch

Příspěvekod jarjaroslav » sob 27. srp 2016, 21:43

sweetmarion píše:tantra masáž za půlhodiny? bullshit :D i když je to tak skoro u všech, kteří nabízejí tantru, že služba s tantrou nemá nic společného, tak půlhodina je jasné potvrzení, že se jedná o nabídku pouhé iluze tantrické masáže...i hodinka je taková tantra z rychlíku...:D

Dovolím si malé upřesnění - Laře se moc do půlhodinové masáže nechtělo, ale nakonec na ni byla ochotna přistoupit. Nedokážu posoudit, zda důvodem menší ochoty k půlhodině byl nižší celkový výdělek nebo vědomí, že se moc tantry stihnout nedá...

Poznámka: Když jsem dělal menší průzkum trhu masáží, připadalo mi, že to s tantrou myslí vážně zde: http://masazetantra.com/ (usuzuji tak na základě emailové komunikace).
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Zpět na Dotazy na dívky