Hledat  

BrnoSara

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

BrnoSara

Příspěvekod MaladochCZ » pát 29. lis 2019, 16:04

Zdravím nemáte s ní někdo zkušenost ? Vyhledavač mi tu vždy najde nějakou Nelu a Sáru z privátu Bella. Ani s jednou nemám zkušenost, ale mám pocit, že v ani jednom případě se nejedná o holku viz odkaz níže.

https://www.amateri.com/cs/lide/1503533/BrnoSara

Díky za případné info.
MaladochCZ

Re: BrnoSara

Příspěvekod Dakh » pon 2. pro 2019, 11:32

baculatější holka s trochu povislýma, ale celkem slušně velkýma kozama. je potetovaná, ve tváři má docela velký znamínko. vstřícná baba, dělá v Líšni v bytě, kde se střídá s kamarádkou, když je byt obsazenej, tak jde do auta.
Dakh

Příspěvekod mirax » úte 3. pro 2019, 16:00

v byte neuveritelnej bordel, pro mne to byla ztrata casu je až moc baculata
mirax

Příspěvekod Martin02181 » sob 22. úno 2020, 9:25

Tak tohle musim take jen potvrdit kdyz jsem vyjel vytahem a vlezl do bytu a pak do pokoje ktery je do hromady z kuchyni a v rohu gauc rozlozen a jak se tu pise ten bordel do kola ty klece na zemi na lince taky bordel a rozdelana flaska chlastu tak uz jsem si rikal kam jsem to vlezl jinak potetovana oplacanejsi kozy veci vyseli dolu pysky vytahane a jeste mela neco z nohou mela tam modrinu jako blazen ze pry spadla taj jestli byla ozrala asi kdyz se ji to stalo tak ze jsem se nechal jen vykourit a vyhonit a postrikal ji kozy a rychle se zdejchnul
Martin02181

Zpět na Dotazy na dívky