Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.
A vůbec nejlepší je pomlouvat tady někoho kdo v Brně už vůbec neni takovou dobu no vy máte tady fakt dost a nezapoměnte psát že já jsem taky ona a pisateli zřejmě unikla poenta že stím Ovčáčkem to byla sranda že by někoho zažaloval a hned to tady rozebíráte vim přesně o co vám jde takovou nenávist to jsem ještě neviděl je to moc průhledný hoši........
Tmavovlasko uz tahni nekam ty kravko jen se tady ztrapnujes a vsichni vidi jak lzes pani zensky nemasirovala to za prve za druhe ty chlapy naopak odmitala zduvodu ze pouze masiruje ty ji tady porad pomlouvas blbko dej uz ji pokoj ty ji totiz nesahas ani po kotniky a prostituci se tady zivis ty chodis za fet na pansky zachodky na hlavnim vlakovym nadrazi vsichni uz tady ztebe maji prdel jak jsi blbá a nejaka vypatlana fetka jako ty nas tady fakt nezajima.
nick tmavovlaska asi utekla z blazince...... podle toho jak zde pise ty pani asi neco zavidi ze to nejak nemuze rozchodit jen nechapu proc se tady navazi do nekoho kdo uz v Brne davno neni jsi fakt blba....
Nick Tmavovlaska to je ona jeji tel.722403319 tak za tuhle hrůzu bych nedal ani korunu to si ho radsi vyhoním sám a zadarmo to ta Danielka na té fotce to je jina kočka hned bych si dal říct ale tady ta příšera jak zato může někdo platit fuj ani za nic
Lovec péro ty máš dnes vycházky?ja myslel ze v blazinci nemaji a co moje číslo též zverejníš?ja ale na něm žádné inzeráty nemám a ta pani z Hradce Kralove o které jsi zde psal též ne tak co nám ještě zajímavého povíš?