Hledat  

Angelika3922

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Angelika3922

Příspěvekod navstevnigerijec » sob 14. úno 2026, 13:53

je to celkem pěkná milá holka, ale za ty prachy to nestojí sorryjako, nedělá extras a je to furt takový mladý trdlo, v bytě je jen matračka na zemi a s čistým povlečením se nezalamujou (bylo zasraný), není tam ani věšák, koš, nebyl sprcháč, takoové základní věci by čloověk v ''luxury'' bordelu čekal, aspoň ta osuška se našla ale tuším byla snad jedna z posledních...na zkoušku fajn ale doporučit asi úplně nemohu....
I am Adeyeye Ogunwusi, a prince in Nigeria. I have just come into a large amount of money but want to offshore it to protect it from my political enemies. If you send 2000 USD to this routing number, I will send back 2,000,000 USD to you for safekeeping
navstevnigerijec

Re: Angelika3922

Příspěvekod labrador » sob 14. úno 2026, 21:24

Naprostý souhlas s hodnocením viz předchozí příspěvek. Za tu nadstandartní cenu nestojí. I když je to za mě pěkná, mladá holka. A tím, jak je malinká, tak vypadá jako lolitka. A má fakt pěkný, krásně tvarovaný prsa. Ale jako mínus bych uvedl ještě overbooking, s dalším kolegem jsem se málem srazil ve dveřích. A i díky tomu mám podezření, že si ona sama nedá mezi jednotlivými kunčafty ani sprchu. Takže za těchto podmínek a cenové politiky nedoporučuji.
labrador

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky