Nerad tady píšu do nějaké diskuze a zase mě to jen utvrdilo, že spousta lidí si myslí že tady píšou jen pasáci nebo děvky. Proto se těmto diskuzím vyhýbám, ale ptali jste se, jestli tam někdo byl. Chtěl jsem dát jen reference. A bohužel se to obrátilo proti mě. Jak jsi psal abych se nechlubil, nerad se chlubím, ale za kurvy utrácím dost peněz, je to moje neřest - prostě doma to nemám. Když jsem si vydržoval milenku, bylo to ještě dražší a s většíma problémama. Jakmile kunda vidí že přijedeš se služnějším autem nemůžeš se jí zbavit. Do Brna jezdím téměř každý týden a tak jsem hledal nějaké odreagování. To jak psali o těch 8 tácech že je dost tak to je snad jasný. Protože se mi stalo, že jsem přijel za ožralou kundou tý jsem dal 10 tisíc, vykouřila mi ptáka a do rána chrápala jak medvěd.
Takže tohle ne.
Prostě mě rajcuje, když to baví i tu kundu . A nepřemejšlí, jestli se udělá nebo ne. Pokud mi někdo z vás poradí nějakou lepší, rád vyzkouším a napíšu reference. Dopředu upozorňuju, že nemám rád silnější holky. Nevadí ani amatérka.