Hledat  

Perverzní sex | Místo: Brno - Žebětín Telefon:776298235

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Příspěvekod Honzi » stř 5. lis 2008, 23:30

25TO píše: ... socka ...

Se sockami jsi začal ty ... , tak laskavě nevyskakuj. A ta kunda chtěla měsíční paušál 50k, ne 20k za za každý večer. A tím v bordelu bych se ani moc nechlubil ... . Podstaný není, co dali kamarádi, ale ty osobně. Takže když vezmu třeba já, kolik mě stála jedna kunda, tak ... , raději na to ani nemyslet. Ale to není za jeden večer. To že je Brno v tomto ohledu díra, s tebou vyjímečně souhlasím ... . Nepoužívej silná slova, ta se ti vrátí. :idea: :idea: :idea:
Honzi

Honzi

Příspěvekod 25TO » čtv 6. lis 2008, 0:29

Nerad tady píšu do nějaké diskuze a zase mě to jen utvrdilo, že spousta lidí si myslí že tady píšou jen pasáci nebo děvky. Proto se těmto diskuzím vyhýbám, ale ptali jste se, jestli tam někdo byl. Chtěl jsem dát jen reference. A bohužel se to obrátilo proti mě. Jak jsi psal abych se nechlubil, nerad se chlubím, ale za kurvy utrácím dost peněz, je to moje neřest - prostě doma to nemám. Když jsem si vydržoval milenku, bylo to ještě dražší a s většíma problémama. Jakmile kunda vidí že přijedeš se služnějším autem nemůžeš se jí zbavit. Do Brna jezdím téměř každý týden a tak jsem hledal nějaké odreagování. To jak psali o těch 8 tácech že je dost tak to je snad jasný. Protože se mi stalo, že jsem přijel za ožralou kundou tý jsem dal 10 tisíc, vykouřila mi ptáka a do rána chrápala jak medvěd. :evil: :evil: :evil: :evil: Takže tohle ne. :lol: :lol: :lol: Prostě mě rajcuje, když to baví i tu kundu . A nepřemejšlí, jestli se udělá nebo ne. Pokud mi někdo z vás poradí nějakou lepší, rád vyzkouším a napíšu reference. Dopředu upozorňuju, že nemám rád silnější holky. Nevadí ani amatérka. --:o --:o --:o --:o --:o
25TO

Příspěvekod pe.dro » pon 10. lis 2008, 12:19

Napřed dal 20.000, teď už 60.000.....byl tak ožralý, že nevěděl kam jede a čí je, ale přesto si to perfektně užil.........Divím se že ztrácí čas hledáním levných holek zrovna na tomto foru, při jeho vkusu, úrovni a 50-ti tisícových měsíčních paušálech musí mít neustále kolem zástup roztažených noh, které prosí aby zasponzoroval právě je. Holt je to frajer, který nám chce poradit jak se na to musí...Děkujeme Pepíku
pe.dro

ehm...

Příspěvekod geRoy » čtv 13. lis 2008, 11:23

takze tam teda nikdo na tom gangbangu nebyl?
geRoy

Příspěvekod steve » pát 14. lis 2008, 0:42

.
Naposledy upravil steve dne úte 3. lis 2009, 20:54, celkově upraveno 1
steve

Příspěvekod tomash5 » pon 8. pro 2008, 9:40

Včera jsem byl večer v Žebětíně a můžu jen doporučit, úroveň jednání 1. Moc hezká a sympatická blondýnka --:o Platil jsem 2.000,-
tomash5

Příspěvekod soliter. » pon 8. pro 2008, 14:43

tomash5 píše:Včera jsem byl večer v Žebětíně a můžu jen doporučit, úroveň jednání 1. Moc hezká a sympatická blondýnka --:o Platil jsem 2.000,-

VELMI HEZKÉ PROMO
soliter.

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky