Hledat  

Layla soho :)

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Layla soho :)

Příspěvekod soliter. » pon 28. kvě 2012, 22:52

bruno03 píše:Vole jsem myslel ze ty myslis jen vystrik :D .Jasne 1hod 1500,- 2hod 3000,- 30min maji za 1000,- coz mas jen zaklad ostatni veci si priplatis.To kazda tapka si rekne co kolik

ty jsi tu úplně nový a asi nevíš, že my se tu neoslovujeme vole.
soliter.

Příspěvekod ondrejhadek » pon 9. črc 2012, 12:30

Zdravím norníci, byl sem u Layly a doufám, že se brzy vrátí. Byla to jen půl hodka, ale nezapomenutelná. Je to kočka jakou sem neviděl. milá byla, i přes to, že jsem přišel v neděli večer. Udělala mě tak rychle, že sem ji ho ani nestačil vytáhnout z pusy :D dokonalý tělo! maximální luxus. Soho je podle mě jednička. byl jsem i v klubu a ostatní slečny jsou taky přitažlivé, ale na Laylu nemají. bez urážky, je to prostě jiná liga.
ondrejhadek

Příspěvekod bruno03 » pon 8. říj 2012, 20:13

Kamo nemohu ji tam zastihnout a dat opacko nasel jsem ji v inzerci,kdyz volam vezme to jina tapka.Mas nejaky link?Dik
bruno03

Příspěvekod nemesis000 » úte 9. říj 2012, 9:47

ondrejhadek píše:Zdravím norníci, byl sem u Layly a doufám, že se brzy vrátí. Byla to jen půl hodka, ale nezapomenutelná. Je to kočka jakou sem neviděl. milá byla, i přes to, že jsem přišel v neděli večer. Udělala mě tak rychle, že sem ji ho ani nestačil vytáhnout z pusy :D dokonalý tělo! maximální luxus. Soho je podle mě jednička. byl jsem i v klubu a ostatní slečny jsou taky přitažlivé, ale na Laylu nemají. bez urážky, je to prostě jiná liga.

ondrej hadek :D ,
mám pocit, že přeháníš, asi nemáš srovnání (s jedním příspěvkem).
V SOHO některé holky jsou snad dobrý brněnský průměr, a zrovna Layla se mně vůbec nelíbí, je taková celá umělá.
V celkové takové podivné atmosfeře je to spíše podprůměrný zážitek, je to tam jako v nápravně-výchovném ústavu, žádná pohodička, klid.
A podle slov těch, co odtud utekly, tak je tam stále méně zákazníků. Ale proti gustu žádný dišputát...
nemesis000

Příspěvekod mihal » pát 7. pro 2012, 17:41

Jo, to je pravda proti gustu.... Ale já zde musím uvést, že jsem tak nehezkou ženskou na privátě snad ještě neviděl. V obličeji mi byla tak nesympatická, že jsem skoro s křikem utekl. Navíc věk 29 který uvádí je nesmysl. Já bych tipnul tak 44
mihal

Příspěvekod Dobermann » pon 8. dub 2013, 4:51

Otestoval jsem. Zenska krásná a velmi studena nesmí se prakticky nic a když do té
svoji velikanske díry dá pul kila gelu pak už by cítil něco jen Lex Steelle. Při tom
se diva úplne na všechny strany jen ne na klienta. Děkuji víckrát ne.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod aila » pon 8. dub 2013, 18:32

Ahoj, a líbá se a nedá se třeba domluvit jen O bez? Layla je přesně muj typ, ale recenze a cena mě dost odpuzují
aila

Příspěvekod Dobermann » pon 8. dub 2013, 22:39

aila píše:Ahoj, a líbá se a nedá se třeba domluvit jen O bez? Layla je přesně muj typ, ale recenze a cena mě dost odpuzují

Ať bude dělat cokoliv bude ji to hrozne nebavit a ani to nebude zakryvat.
Telo 90% sex 10%
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod aila » stř 10. dub 2013, 21:23

Asi se na to vysrat.....boužel
aila

Příspěvekod mihal » čtv 11. dub 2013, 13:19

aila píše:Asi se na to vysrat.....boužel

Ne asi ale 100pro. Jestli ještě k tomu jak vypadá podává takovej výkon musí to být něco ale opravdu strašného. Já opravdu nechápu jak se může někomu líbit. Nechci bejt hnusnej ale když chce za sex těžký prachy... oči má černý jak žralok a vůbec..... celkově hodně slabé. :|
mihal

Příspěvekod hotties » pon 15. dub 2013, 17:00

mihal píše:
aila píše:Asi se na to vysrat.....boužel

Ne asi ale 100pro. Jestli ještě k tomu jak vypadá podává takovej výkon musí to být něco ale opravdu strašného. Já opravdu nechápu jak se může někomu líbit. Nechci bejt hnusnej ale když chce za sex těžký prachy... oči má černý jak žralok a vůbec..... celkově hodně slabé. :|

jo rozhodne...ja tam byl idiot nedavno, protoze u teto recenze nebylo tel cislo a ja to tak nenasel :lol:

byly to vyhozeny prachy do kanalu :( v obliceji nic moc...postava pekna...slusny silikony...ale neskutecne neochotna, tohle nemuzes, to nedelej, no des :)

rozhodne nedoporucuji...
hotties

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky