Hledat  

Pekelná kráska - Vivien

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Pekelná kráska - Vivien

Příspěvekod barbar » pon 6. říj 2014, 15:18

prince of Wales píše: Chtěl bych Ti pomoct, poradím Ti najdi si slušné zaměstnání, najdi si nějakýho hodnýho kluka, kterej tě bude mít rád a pokus se zapomenout na minulost a zkus se vrátit do normálního způsobu života. Uvidíš, že se Ti to určitě podaří ::oral:: :) :)

Přeci má slušného a inteligentního kluka Mlsouna a práci má taky, dělá kurvu a po 20 letech je to pro ni normální způsob života :shock:
barbar

Příspěvekod sumiiik » pon 6. říj 2014, 20:44

gogo123 píše:
sumiiik píše:prince of Wales,právě jsem Tě jmenoval novou Matkou Terezou... :lol: :lol: :lol:

Matka Tereza ale pomáhala potřebným :?: :?:

Však také prince of Wales vlídným slovem pomáhá potřebné ženě při cestě za lepším životem...Matka Tereza mimo jiné dělala i to,pokud mě paměť neklame.
sumiiik

Příspěvekod Stephmusic » úte 7. říj 2014, 10:12

-.-
Naposledy upravil Stephmusic dne ned 28. srp 2016, 0:06, celkově upraveno 1
Stephmusic

Příspěvekod barbar » úte 7. říj 2014, 16:35

Stephmusic píše:Hmmm, chystal jsem se zajet podívat do líšně, no po přečtení několika příspěvků od diskutované slečny mě nějak přešla chuť :lol:

Neboj, zajdi a řekni, že jsi norník :lol:
barbar

Příspěvekod KREMILEK4.3.11 » stř 8. říj 2014, 3:21

ROMEO JSI ZMRD , KTERY PÍŠE HOVNA , S MAJITELEM JAKEHO CLUBU TY PÍČO ?? S VYFETOVANÝM BÉDOU NEBO S KÝM ??? VYMAŠTĚNO MÁŠ TAK MOŽNÁ TY !!!! ZÁDY ? ANO NEBO BRNĚNSKY BEZCHARAKTERNÍ PÍČE CO SE STARAJÍ O DRUHÉ A PŘITOM SVYCH HOVEN MAJÍ DOST TAK OD TĚCH TO SEDÍ !!!!!!! V BRNĚ JE JEN JEDEN ČLOVĚK ,KTERÝ MI CHTĚL POMOCT A STÁL PŘI MĚ , ALE TO PÍČA JAKO TY NEMŮŽE VĚDĚT !!!!!!!! ALE CO VÍM JÁ JISTĚ ..JE... ŽE STĚJNĚ JAKO JÁ NESNÁŠÍ NORNICKÝ ZKURVYSYNY JAKO JSI TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KREMILEK4.3.11

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky