Hledat  

Iva; 608 906 532

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Iva; 608 906 532

Příspěvekod acx » pon 8. pro 2014, 14:16

doktor13 píše:Dobře, poté není jiné možnosti, než celou věc předat k řešení PČR. Nejedná se o žádné místo podnikání nýbrž soukr. byt, kde zde ve vláknu byla uvedena i přesná adresa bydliště. Se svolením inzerenta a plnou mocí inzerenta jsem oprávněn celou věc řešit právní cestou.

Mimochodem tento problém řeší Úřad na ochranu osobních údajů . :D
Policie pouze tehdy, pokud by se jednalo o pomluvu s vážnými následky ... . :mrgreen:

Bohužel, máš soukromý byt a provozovnu na stejném místě. Takže víš, že jsi povinna tuto skutečnost nahlásit správci domu, aby upravil koeficienty pro rozpočet nákladů domu. :wink:

Být tebou, tak si napřed zjistím právo a potom skáču :oo:
acx

Příspěvekod yukon » pon 8. pro 2014, 15:59

doktor13 píše:Dobře, poté není jiné možnosti, než celou věc předat k řešení PČR. Nejedná se o žádné místo podnikání nýbrž soukr. byt, kde zde ve vláknu byla uvedena i přesná adresa bydliště. Se svolením inzerenta a plnou mocí inzerenta jsem oprávněn celou věc řešit právní cestou.

Panenko Skákavá, kurňa šopa Doktore, neser do vody a raději zmlkni. V jednom vlákně se chvástáš jak jsi inteligentní a chytrá ale teď neumíš napočítat ani do dvou ! V inzerci ukazuješ svoji pěknou tvářičku , nemáš obavy, že tě někdo ze známých pozná nebo rodiče tě poznají a nedej Bože, že tě poznají děcka jestli teda nějaké máš ! Na jedné straně se chlubíš jak jsi hezká a na druhé straně se chceš celou věc předat PČR :D Víš co, doporučím ti, aby jsi opravdu šla na švestky a sama uvidíš co se stane ! Dál už psát nebudu, protože jsi mi u prdele, zájem o tvé služby nemám.
yukon

Příspěvekod yukon » pon 8. pro 2014, 16:06

[quote="acx"][quote="doktor13"]Dobře, poté není jiné možnosti, než celou věc předat k řešení PČR. Nejedná se o žádné místo podnikání nýbrž soukr. byt, kde zde ve vláknu byla uvedena i přesná adresa bydliště. Se svolením inzerenta a plnou mocí inzerenta jsem oprávněn celou věc řešit právní cestou.

Bohužel, máš soukromý byt a provozovnu na stejném místě. Takže víš, že jsi povinna tuto skutečnost nahlásit správci domu, aby upravil koeficienty pro rozpočet nákladů domu.

Je fakticky úplně jedno jestli je byt v osobním vlastnictví, nájemní nebo obecní . V každém případě potřebuješ souhlas k živnosti ať koncestní nebo ohlášené buď od majitele domu, či správce domu nebo představenstva bytového fondu čili družstva.
A v tom je právě celý zakopaný pes v Bystrci !
yukon

Příspěvekod jarjaroslav » pon 8. pro 2014, 20:47

acx píše:Mimochodem tento problém řeší Úřad na ochranu osobních údajů . :D
Policie pouze tehdy, pokud by se jednalo o pomluvu s vážnými následky ... . :mrgreen:

Bohužel, máš soukromý byt a provozovnu na stejném místě. Takže víš, že jsi povinna tuto skutečnost nahlásit správci domu, aby upravil koeficienty pro rozpočet nákladů domu. :wink:

Být tebou, tak si napřed zjistím právo a potom skáču :oo:

acx, za dnešní komentáře by sis zasloužil právnický titul, pokud ho ještě nemáš (a nemyslím to ironicky) :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod vulcan » pon 8. pro 2014, 23:39

martin666 píše: ... "Dobrý den, provozuji doma prostituci a jeden můj zákazník napsal na forum pro norníky mou adresu?". ..
.. .. by bylo možná namístě více opatrnosti, jak nakládáš se svým soukromím. Psaní smyšlených rezenzí, vydávání se za někoho jiného a kopání kolem sebe spíše poukazuje na to, že je u Tebe něco špatně.

Pokud mohu mít také prosbu na admina, rozhodně prosím NEMAZAT příspěvky od uživate doktor13. Je velmi přínosné pro neznalé norníky, aby zde tyto příspěvky zůstaly jako krásná ukázka odhaleného SELFPROMA.

Rozumný názor, martin666 .
Podobných selfpromo je čím dál víc, mělo by to tu zůstat.
vulcan

Příspěvekod qpwoei » ned 1. úno 2015, 1:19

Nové číslo 721 481 682 (721481682, ať se to dobře hledá)

Nějaké skutečné recenze? Pravost fotografií můžeme považovat za vyvrácenou? (rozpor: skrývá čtvrť působení, ale neskrývá obličej)
Vsechny cesty vedou do klina.
qpwoei

Příspěvekod prog » ned 1. úno 2015, 13:56

Tato mladá dáma je pohledná, ale velmi jednoduchá. Doufám, že nebude na mě za tuto poznámku podáno trestní oznámení.
prog

Příspěvekod vulcan » ned 1. úno 2015, 14:34

prog píše:Tato mladá dáma je pohledná, ale velmi jednoduchá. Doufám, že nebude na mě za tuto poznámku podáno trestní oznámení.

Takže se dá říci, v tomto případě:
V jednoduchosti je krása. :idea:
vulcan

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky