|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
stahnito píše:Ja taky nemyslim jen samotnou Miu, ale privat Mia.
vano píše:Myslím, že celá tato debata je bezpředmětná. Zkoušel jsem jí kontaktovat a ....... ani obraz ani zvuk.
M4tes píše:co byste doporučili za privátek, co by se kvalitou a cenami blížil MIE?
acx píše:M4tes píše:Zdar pánové,
co byste doporučili za privátek, co by se kvalitou a cenami blížil MIE? Když se stalo co se stalo.. Jde mi hlavně o přístup holek, stačí stručně název či odkaz, nebo doplnit přímo i konkrétní holčinu..
Díky vám(P.S. - omylem sem to hodil do Dotazů na dívky, ale sem se to asi hodí víc
)
M4tes, nedoporučil.
1. Proto, že ty nemáš žádný komentář, nikomu jsi nic nedoporučil, jen somruješ.![]()
2. Mia funguje zatím asi sama.
3. Ostatní slečny se nevynořily, možná až na jednu.
4. Kde nic nového nového není, tam ani čert nevezme ... .
4. Stejnou otázku řeší ostatní.
Takže je jen to co bylo a to si musíš vyzkoušet a zjistit sám.
M4tes píše:Nedoporučil, protože sem třeba v tomhle nováček, to tě asi nenapadlo že? ... jediný kdo tu evidentně pochopil smysl toho mého příspěvku, je "neznamy"... až budu mít pocit že mám co doporučit a psát, tak to udělám, to se neboj..
acx píše:M4tes píše:Zdar pánové,
co byste doporučili za privátek, co by se kvalitou a cenami blížil MIE? Když se stalo co se stalo.. Jde mi hlavně o přístup holek, stačí stručně název či odkaz, nebo doplnit přímo i konkrétní holčinu..
Díky vám(P.S. - omylem sem to hodil do Dotazů na dívky, ale sem se to asi hodí víc
)
M4tes, nedoporučil.
1. Proto, že ty nemáš žádný komentář, nikomu jsi nic nedoporučil, jen somruješ.![]()
2. Mia funguje zatím asi sama.
3. Ostatní slečny se nevynořily, možná až na jednu.
4. Kde nic nového nového není, tam ani čert nevezme ... .
4. Stejnou otázku řeší ostatní.
Takže je jen to co bylo a to si musíš vyzkoušet a zjistit sám.
neznamy píše:Připadá mi to jako nornická nemoc z povolání - někdo někde byl, ale nechce o tom dát vědět a syslí si to pro sebe. Pak ale fórum jaksi postrádá svůj smysl...![]()
Když někdo napíše svou zkušenost, je to hned promo od bači nebo ťapky (dobrá recenze), případně pomluva od konkurence (špatná recenze). Když někdo něco nenapíše nebo se na něco slušně zeptá, je to "vyčůranej sosák informací"...
acx píše:neznamy píše:Připadá mi to jako nornická nemoc z povolání - někdo někde byl, ale nechce o tom dát vědět a syslí si to pro sebe. Pak ale fórum jaksi postrádá svůj smysl...![]()
Když někdo napíše svou zkušenost, je to hned promo od bači nebo ťapky (dobrá recenze), případně pomluva od konkurence (špatná recenze). Když někdo něco nenapíše nebo se na něco slušně zeptá, je to "vyčůranej sosák informací"...
Ale, vše překroutíme, jak se to hodí.![]()
Kladná recenze je od bači, pokud je mimo známou realitu, je napsána způsobem, jaký by nenapsal normální chlap ... .
Je velmi podivné, že se někdo stejný den registruje a napíše jediný příspěvek se super pochvalnou recenzi, kde není jediného kazu, známky 1********* ... .![]()
Totéž opačně ...
Víš, že jsou sosáci, to jsou ti, co čtou informace, žádnou nepřispějí, neptají se nebo mají neutrální poznámky ... .
A potom jsou vyčuraní sosáci, kde nejde o to, že se slušně zeptají, ale oni chtějí informace, které aby byly, někdo musel riskovat otočku, možná vyhodit peníze, .... . Ale oni nejsou tohle ochotni absolvovat, nechtějí vyhodit peníze. Ale jiný může ... . Takže on se nezeptal na obecně známou věc, tu si zde mohl najít sám, informací je zde dost a dost, ale chtěl informace, které něco stojí. A za to se většinou platí, třeba tím, že sem tam on poskytne informaci nebo prozkoumá slečnu a podá informaci. Mě to připadá tak, by jsi chtěl po daňovém poradci rady s tím, že možná až někdy něco nastuduji a bude se mi chtít, tak mu taky poradím.A je to přece jen slušný dotaz na odbornou radu, ne?
neznamy píše:To by mě ale stejně zajímalo (vážně), koho bys doporučil, kdyby ne Miu. Na SOHO a Luxury je vyhlášen bojkot (ale nedělám si iluze, že by tam nikdo nechodil). Stokrát propíraná Bella s fake fotkami, šachováním se slečnami, nespolehlivou organizací a stejně tam lidi chodí, ikdyž každý tvrdí opak. Diamond prakticky to samé. Nebo snad údajně odposlechy prošpikovaný privát v Líšni? A jsme zase u toho, že někdo ví něco víc než jiní a pak jen peskuje, že někdo chodí do zmíněných podniků ikdyž dotyčný třeba ani nemá páru, kam tedy jinam zajít.![]()
Ale je to samozřejmě každého věc, kterou slečnu tady zveřejní a kterou si nechá pro sebe.
neznamy píše:Psal jsem obecně charakteristiku privátů, resp. podmínek v nich panujících. Je jasný, že i v "nepříjemném" podniku může být fajn slečna, která se ale buď časem "zkazí" nebo odejde dřív, než se "zkazí". Ale hádat se s Tebou nebudu, jak už jsem psal výše... Všichni někam chodí, ale nikdo o tom nepíše... Pak někdo napíše, že to holt zkusil v Belle/SOHO/někde a zle pořídil a schytá za to x příspěvků "proč tam lezl, že v Brně jsou lepší"...
Uživatelé procházející toto fórum: Parsifal a 18 návštevníků