|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
albert wesker píše:Jsi ten její pasák co sedí naproti s té hnusné pomalované Felicii a hlídá si svůj zlatý piční důl . Ten co na ni huláká Aneto, na místo ! Když popochází mimo tvůj dohled.
už tady nikdo nemůže normálně recenze napsat kde chválí holku nebo co já jsem slušný podnikatel ...
vulcan píše:albert wesker píše:Jsi ten její pasák co sedí naproti s té hnusné pomalované Felicii a hlídá si svůj zlatý piční důl . Ten co na ni huláká Aneto, na místo ! Když popochází mimo tvůj dohled.
Ale alberte, vždyť Kocourek psal, že je slušný podnikatel.
už tady nikdo nemůže normálně recenze napsat kde chválí holku nebo co já jsem slušný podnikatel ...
albert wesker píše:vulcan píše:albert wesker píše:Jsi ten její pasák co sedí naproti s té hnusné pomalované Felicii a hlídá si svůj zlatý piční důl . Ten co na ni huláká Aneto, na místo ! Když popochází mimo tvůj dohled.
Ale alberte, vždyť Kocourek psal, že je slušný podnikatel.
Mám pocit, že už je zhaftli. Na amíkách už 5 dní offline a na Plynárenské taky .
Kocourek123 píše:Borci to asi těžko já tam nejsem vůbec a už vůbec ne ze mám Felicií nesmysl prostě se jen nudite, s slečinka se nejmenuje Aneta
albert wesker píše:Kocourek123 píše:Borci to asi těžko já tam nejsem vůbec a už vůbec ne ze mám Felicií nesmysl prostě se jen nudite, s slečinka se nejmenuje Aneta
Nic jsem neplatil a ta částka taky neodpovídá viď.
mikecs píše:Nový nick Kvetina123123
Strycekfido píše:mikecs píše:Nový nick Kvetina123123
Ano dalsi novy nick v tech oranz bombardacich.tez jsem si vsimnul
vulcan píše:Strycekfido píše:mikecs píše:Nový nick Kvetina123123
Ano dalsi novy nick v tech oranz bombardacich.tez jsem si vsimnul
Cestovatelka![]()
Plzeň - Mia
https://dobryprivat.cz/divka/mia-7/
DrRush píše:
tohle neni Babylovee
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků