Petr.2004: určitě ležela po směru a vlak musel při přiblížení houkat, ostatně jako vždy, před vjezdem do tunelu
Nicméně jsem neodolal a navštívil. Domluva proběhla na amatérech, funguje v Rousínově. Kvůli zvědavým sousedům mě před domem čekal její přítel (to je katastrofa, ale přistoupil jsem na to) a vzal mě k domu, odemknul a pak vypadl do hospody. Holčina (inzeruje 19 let) mě hned přivítala pusou na tvář, je celkem milá a ukecaná. Interiér domu a koupelna jsou hotový škandál, nikdy do "akce" nejdu za každou cenu a radši dám otočku, ale tady jsem zůstal. Dal jsem rychlou sprchu, pak ona a šlo se do betle. Ta už taky zažila svoje, uprostřed tlačí nějaká fošna
O co hůř vypadá barák, o to líp je na tom přístup Terky. Nemá problém s líbáním, nechá na sebe (i do sebe) šáhnout, je celkem dost aktivní. Kouř byl bez a já jsem byl max. spokojený. Nic nehraje (narozdíl o jiných brněnských koťat), užívá si to a prý zvládá i mokrý orgasmus (neměl jsem to štěstí

). Sex taky na pohodu, ochotně střídala polohy, nakonec si nechá nastříkat na prsa. Měl jsem domluvený 30 minut, nakonec jsem tam byl hodinu, čas vůbec neřešila.
Ceny 1000/600.
Už dřív jsem se tu na ni ptal, byly negativní reakce, no ale jel jsem kolem, tak jsem to zkusil. Za mě spokojenost, určitě zopakuju (narozdíl od jiných "amatérek" z amatérů jsou toto celkem fajn investovaný kačky). Nabízí i trojku se svým přítelem (tomu je přes 50), ale až ho uvidíte, tak vás to hodně rychle přejde... Slušel by jí hezký privátek bez toho škaredýho dveřníka...