Hledat  

Amaterka z Brna

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Amaterka z Brna

Příspěvekod amater52 » úte 4. říj 2011, 14:11

Ale její fotky na amatérech vypadají dobře. Taky jsem o tom dřív přemýšlel, ale mám to z ruky.
amater52

Příspěvekod antitom » pon 7. lis 2011, 15:36

Tak amatérka Olavson už inzeruje i na Agamě
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=usr&S ... 4&UID=6334
antitom

Příspěvekod petr.2004 » úte 8. lis 2011, 9:51

antitom píše:Tak amatérka Olavson už inzeruje i na Agamě
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=usr&S ... 4&UID=6334

full0003.jpg

a nevíš, jestli je to foceno po směru jízdy anebo proti směru ???

chudák strojvůdce ...
:lol:
petr.2004

Příspěvekod antitom » pát 11. lis 2011, 14:32

Petr.2004: určitě ležela po směru a vlak musel při přiblížení houkat, ostatně jako vždy, před vjezdem do tunelu :D

Nicméně jsem neodolal a navštívil. Domluva proběhla na amatérech, funguje v Rousínově. Kvůli zvědavým sousedům mě před domem čekal její přítel (to je katastrofa, ale přistoupil jsem na to) a vzal mě k domu, odemknul a pak vypadl do hospody. Holčina (inzeruje 19 let) mě hned přivítala pusou na tvář, je celkem milá a ukecaná. Interiér domu a koupelna jsou hotový škandál, nikdy do "akce" nejdu za každou cenu a radši dám otočku, ale tady jsem zůstal. Dal jsem rychlou sprchu, pak ona a šlo se do betle. Ta už taky zažila svoje, uprostřed tlačí nějaká fošna :D
O co hůř vypadá barák, o to líp je na tom přístup Terky. Nemá problém s líbáním, nechá na sebe (i do sebe) šáhnout, je celkem dost aktivní. Kouř byl bez a já jsem byl max. spokojený. Nic nehraje (narozdíl o jiných brněnských koťat), užívá si to a prý zvládá i mokrý orgasmus (neměl jsem to štěstí :D :D ). Sex taky na pohodu, ochotně střídala polohy, nakonec si nechá nastříkat na prsa. Měl jsem domluvený 30 minut, nakonec jsem tam byl hodinu, čas vůbec neřešila.
Ceny 1000/600.

Už dřív jsem se tu na ni ptal, byly negativní reakce, no ale jel jsem kolem, tak jsem to zkusil. Za mě spokojenost, určitě zopakuju (narozdíl od jiných "amatérek" z amatérů jsou toto celkem fajn investovaný kačky). Nabízí i trojku se svým přítelem (tomu je přes 50), ale až ho uvidíte, tak vás to hodně rychle přejde... Slušel by jí hezký privátek bez toho škaredýho dveřníka...
antitom

Příspěvekod soliter. » pát 11. lis 2011, 21:40

ještě, že se ten její nevrátil dřív z hospody :D
osobně bych do takové akce nešel.
soliter.

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky